Estes són les mesures permeses per a l’activitat física i esportiva a partir de l’1 de març

0

A partir de l’1 de març, a més de la reobertura de la hosteleria, també es podrà realitzar activitat física i esportiva, a l’aire lliure i en instal·lacions esportives obertes, sense contacte físic i en les modalitats individuals i les que es practiquen per parelles, i les dirigides per professionals, en grups màxims de 4 persones per monitor, així ho va confirmar el passat dijous la Consellera de Sanitat Ana Barceló.

Pel que fa a les instal·lacions esportives tancades, tant titularitat pública o privada (pavellons, pistes tancades, centres esportius, gimnasos, etc.) i en les instal·lacions esportives a l’aire lliure, l’aforament màxim serà del 30%.

Les noves mesures també afecten a la població en edat escolar -Infantil i Primària- que podràn participar, fora de la jornada lectiva, en activitats esportives grupals i en entrenaments esportius, també amb un màxim de 4 persones esportistes, i sense cap contacte físic ni públic.

Pel que fa a les competicions, activitats i esdeveniments esportius organitzats per entitats públiques o privades, en totes les categories i modalitats esportives continuen suspeses, excepte les competicions oficials federatives d’àmbit autonòmic previstes.

Les competicions esportives que se celebren en instal·lacions esportives o a l’aire lliure en espais naturals o en la via pública, estaran limitades 150 persones esportistes de manera simultània.

Publicitat