Albaida celebra les 24h esportives junt a la XI matinal motera

0

La ciutat d’Albaida comença aquest cap de setmana els seus actes previs als dies centrals de la Fira de Sant Jaume, i ho fa amb les 24hores esportives i la onzena edició de la Matinal Motera organitzada pel Moto-club “Ciutat d’Albaida”.

A les 20h de hui divendres 6 de juliol, s’iniciarà les 24h esportives amb les modalitats de Futbol Set, Futbol Sala, Basquet, Frontennis, Tennis i Escacs al Poliesportiu Municipal d’Albaida on els participants podran optar a premis valorats en 300€.

La Federació Murciana ha triat les instal·lacions del Complex del Motor d’Albaida per a celebrar aquest dissabte 7 el Campionat de Karting de la Regió de Murcia on es podrà gaudir dels entrenaments de diferents modalitats com Cadet o Open125. La gran final tindrà lloc el diumenge 8 de juliol. El Moto-Club “Ciutat d’Albaida” es mostra orgullós “d’ampliar fronteres” en les instal·lacions que ofereix el Complex del Motor i “obrir una nova pàgina en la història del motor” a Albaida.

El diumenge 8 de juliol se celebrarà l’onzena edició de la Matinal Motera “Fira d’Albaida” que promou el Moto-club “Ciutat d’Albaida”. A les 9h començarà el període d’inscripció on tots aquells que participen podran gaudir d’exhibicions o espectacles, a més de realitzar el tradicional recorregut per Albaida i poblacions veïnes. El final de trobada serà al Complex del Motor amb regals i invitacions, a més de, veure en directe el Campionat de Karting.

Aquest cap de setmana, Albaida també acull activitats de caire cultural i musical com és el concert de l’Agrupació Vocal “Eduardo Torres” el dissabte 7 de juliol a les 20h. L’espectacle, anomenat AmeriCANTS, tindrà lloc al Cinema Odeón d’Albaida i interpretaran obres musicals centrades en el continent americà amb entrada-donatiu de 3€.

Al mateix Cinema Odeón tindrà lloc el diumenge 8 de juliol l’obra de teatre Cataclown a càrrec de la companyia Arlequiatre. “Rises assegurades” és el que el públic rebrà per part d’aquesta companyia formada pels joves Galaad Torró i Carles Sanchis. L’espectacle tindrà un preu d’entrada de 3€.