11/12/2023 - 17:00
Més

  Nombrosa representació del triatló Ontinyent als campionats d’Espanya i del món d’Extremadura

  Altres notícies

  Aquest cap de setmana, el Centre Internacional d’Innovació Esportiva ‘El Anillo’ d’Extremadura ha acollit diferents Campionats d’Espanya. Entre aquests, el Campionat d’Espanya de Triatló Cros, el Campionat d’Espanya de Duatló Cros i el Campionat d’Espanya d’Aquatló. Pel que fa a la representació del Club Triatló Ontinyent, un total de huit esportistes es van desplaçar fins a la ciutat de Càceres.

  Respecte del Campionat d’Espanya de Duatló Cros, celebrat el dissabte 30 d’octubre, Teyo Cantos va participar en categoria Juvenil; Paco Martí va prendre l’eixida Junior; Javi Lletí, Héctor Tolsá i Rafel Moral competien en Cadet i Celia Bolinches i Fernando Cantos ho feien en Grups d’Edat. De vesprada, Javi Lletí tornaria a competir al Campionat d’Espanya d’Aquatló.

  Les proves de Triatló Cros disputades el diumenge 31 d’octubre també van comptar amb una nombrosa representació ontinyentina. Teyo Cantos, Paco Martí, Héctor Tolsà i Rafel Moral van participar al Campionat d’Espanya, mentre que Celia Bolinches, Fernando Cantos i ara també Vicente Granero (categoria per Grups d’Edat) es vestien el trimono per a representar Espanya al Campionat del Món.

  D’entre tots els resultats cal destacar la victòria d’Héctor Tolsà al Campionat d’Espanya de Triatló Cros i el Campionat d’Espanya de Duatló Cros. Dos ors nacionals amb els quals el triatleta ontinyentí continua fent gran el seu palmarés.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -