22/06/2024 - 21:19
Més

  Nombrosa representació del triatló Ontinyent als campionats d’Espanya i del món d’Extremadura

  Altres notícies

  Aquest cap de setmana, el Centre Internacional d’Innovació Esportiva ‘El Anillo’ d’Extremadura ha acollit diferents Campionats d’Espanya. Entre aquests, el Campionat d’Espanya de Triatló Cros, el Campionat d’Espanya de Duatló Cros i el Campionat d’Espanya d’Aquatló. Pel que fa a la representació del Club Triatló Ontinyent, un total de huit esportistes es van desplaçar fins a la ciutat de Càceres.

  Respecte del Campionat d’Espanya de Duatló Cros, celebrat el dissabte 30 d’octubre, Teyo Cantos va participar en categoria Juvenil; Paco Martí va prendre l’eixida Junior; Javi Lletí, Héctor Tolsá i Rafel Moral competien en Cadet i Celia Bolinches i Fernando Cantos ho feien en Grups d’Edat. De vesprada, Javi Lletí tornaria a competir al Campionat d’Espanya d’Aquatló.

  Les proves de Triatló Cros disputades el diumenge 31 d’octubre també van comptar amb una nombrosa representació ontinyentina. Teyo Cantos, Paco Martí, Héctor Tolsà i Rafel Moral van participar al Campionat d’Espanya, mentre que Celia Bolinches, Fernando Cantos i ara també Vicente Granero (categoria per Grups d’Edat) es vestien el trimono per a representar Espanya al Campionat del Món.

  D’entre tots els resultats cal destacar la victòria d’Héctor Tolsà al Campionat d’Espanya de Triatló Cros i el Campionat d’Espanya de Duatló Cros. Dos ors nacionals amb els quals el triatleta ontinyentí continua fent gran el seu palmarés.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -