22/02/2024 - 2:04
Més

  La regidoria d’Esports recolza Salva Marrahí a una nova temporada plena de reptes

  Altres notícies

  El ciclista aspira a proclamar-se guanyador a les 24 hores de Xest i realitzarà diversos ultrafons d’entre 400 i 1000 kilòmetres

  La Regidoria d’Esports d’Ontinyent col·laborarà amb la nova temporada del jove ciclista de La Vall d’Albaida Salvador Marrahí, qui té a l’Ajuntament entre els seus patrocinadors. Marrahí ja va dur el nom de la ciutat al seu maillot en 2014 a la Mongolia Bike Challenge 2014, una prova de més de 900 kilòmetres disputada al país asiàtic a la qual va finalitzar 16 en la classificació general i tercer en la seua categoria.

  Marrahí, molt vinculat personal i familiarment a Ontinyent, s’ha reunit amb el regidor d’esports, Pepe Pla, per presentar-li els detalls de la nova temporada, a la que té com a principal la prova “24 hores Cyclocircuit, a disputar els dies 1 i 2 d’agost a Xest, on aspira a proclamar-se guanyador absolut, i a la que té previst no baixar-se de la bicicleta durant les 24 hores que dura la prova per completar les màximes voltes possibles al Circuit Ricardo Tormo, on tindrà lloc la competició. A més a més, Marrahí te a la seua agenda disputar dues proves semblants de 12 hores, i tres ultrafons de 400, 600 i 1000 kilòmetres.

  El Regidor d’Esports, Pepe Pla, destacava que “és un orgull per a tota la comarca comptar amb únic esportista com Salva Marrahí, que ja va ser l’únic valencià en representar-nos a la Mongolia Bike Challenge, i que amb el seu habitual treball dur i sacrifici de segur va a sumar nous èxits al seu creixent palmarès”, destacava.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  “Ontinyent Participa” rep 20 propostes en les primeres hores de la seua nova edició

  La fase propositiva que començava aquest dilluns es perllongarà fins al 4 de març
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -