02/10/2023 - 7:04
Més
  IniciEsportsEl Club Triatló Ontinyent destaca en els Campionats d'Espanya de Duatló per...

  El Club Triatló Ontinyent destaca en els Campionats d’Espanya de Duatló per equips i per relleus a Avilés

  Durant tot cap de setmana, la ciutat asturiana d’Avilés s’ha convertit en el bressol del duatló nacional amb la celebració de diferents Campionats d’Espanya. Pel que fa a la participació ontinyentina, les i els esportistes de la capital de la Vall d’Albaida van participar en el Campionat d’Espanya de Duatló per equips (dissabte 15 d’abril) i en el Campionat d’Espanya de Duatló per relleus (diumenge 16 d’abril), acompanyats i acompanyades les dues jornades per Joan Blasco, Director Tècnic del club.

  El dissabte el club ontinyentí va comptar amb doble representació en la competició nacional, amb un equip masculí i un equip femení. Els xics, amb l’equip format per Blai, Pau G., Pau M., Enrique, Jaume i Marc, van completar la prova per equips en 31 posició. Laia, Ainhoa, Neus i Joana van ser les 14 classificades en categoria femenina.

  L’endemà era el torn de la competició per relleus, on cadascun dels i les esportistes havien de completar un duatló abans de passar el testimoni al següent company. En aquesta ocasió, els xics van competir formant dos equips i aconseguint les posicions 27 i 31. La participació de les xiques va permetre millorar els resultats de la jornada anterior amb una 12a posició.

  Les competicions continuaran este dissabte, 22 d’abril, amb l’inici de la segona part de la Lliga de Clubs Caixa Popular. Els adults del club iniciaran la temporada de triatlons presentant dos equips al Triatló per Relleus Mixtos d’Orpesa del Mar.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit