20/04/2024 - 11:38

El Martínez Valls recupera el lideratge a tres partits de la fase d’ascens

El Martínez Valls torna a ser líder de grup a la classificació després de guanyar el passat diumenge al CNB XÀTIVA. A tres partits per finalitzar la competició, l’equip del Club Martínez Valls Bàsquet deurà lluitar per mantenir-se als primers llocs de la taula i jugar la fase d’ascens.

Els d’Ontinyent superaven un partit  complicat, que podria haver sigut decisiu, guanyant al CNB XÀTIVA per 73-83. Després d’un inici amb un 12-4 i un 18-9 al marcador, l’ESET ONTINET arribava al descans només amb 3 punts per baix i després d’un parcial a favor de 0 a 10 amb el qual l’equip s’avançava per primera vegada al partit.

A la segona part, els de Nico Sánchez aconseguien tres parcials més a favor seu: un de 0 a 10, altre de 0 a 8 i, el més important a l’últim minut i mig, un altre de 0 a 7 amb el qual passaven de 73-76 al 73-83 final al marcador. A l’anotació, destacaren Alberto Alemán i Alberto Ruiz de Galarreta amb 16 punts cadascú i Pablo Matarredona i Cheikh Diop amb 14.

Aquest diumenge, L’ESET ONTINET s’enfrontarà a les 18:30h al Poliesportiu d’Ontinyent contra el CLUB BÀSQUET SUECA HEURA. L’entrenador de l’equip del Martínez Valls, Nico Sánchez, explica que “és molt important que guanyem els partits que ens queden i que a més mantinguem l’avantatge de la primera volta. Encara que siguem líders, només estem un punt per avant del següent i la taula està molt igualada, no podem confiar-nos”.

Des del Club Martínez Valls Bàsquet es fa una crida a la ciutadania d’Ontinyent per anar diumenge al Poliesportiu i gaudir del bàsquet a la vegada que es dóna suport a l’equip.