22/05/2024 - 7:10
Més

  Es millora l’equipament del poliesportiu municipal d’Agullent

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Agullent, mitjançant el programa de millora d’equipaments, materials i instal·lacions esportives de la Diputació de València, està realitzant diverses intervencions al poliesportiu, i més en concret a l’àrea de la piscina municipal.

  El projecte inclou la instal·lació d’una tanca perimetral de 37 metres en la zona de les piscines, que possibilitarà que tant la piscina infantil com la gran queden separades de la resta dels espais del poliesportiu. L’objectiu és que durant l’hivern, quan les piscines no tenen ús, la instal·lació quede tancada per tal d’evitar-hi l’accés.

  La subvenció de 10.000€ que ha rebut l’Ajuntament d’Agullent també ha servit per adquirir una lona per a cobrir la superfície de la piscina, per tal de garantir la qualitat i la conservació de l’aigua a l’hivern. A més la lona té la resistència suficient per evitar que es trenque en el suposat cas que una persona caiguera sobre la seua superfície. “Així doncs l’adquisició d’aquesta lona té d’una banda un objectiu mediambiental i d’estalvi d’aigua, doncs ara es podrà conservar neta durant l’hivern, i d’altra banda un objectiu de millora de la seguretat i de protecció”, comenta el regidor d’Esports, J. Vicent Espí.

  L’ajuda econòmica també ha permès l’adquisició d’un tercer element esportiu. Es tracta d’un mòdul desmuntable per a practicar l’skate.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -