El Club Triatló d’Ontinyent participa al duatló escolar de Bètera

0

El mal oratge no va ser cap impediment per què el Club Triatló Ontinyent gaudira d’un altre cap de setmana de competició. Tot i que el duatló corresponent a la Lliga de Clubs Caixa Popular, on participen els triatletes adults del club va haver de ser cancel·lat per la previsió meteorològica de diumenge, els i les més menudes del club ontinyentí no van deixar passar l’oportunitat de desplaçar-se fins a la localitat de Bétera per a participar en aquest Duatló Escolar.

La prova va servir a diversos xicotets triatletes per donar inici a la temporada, on totes i tots ells van mostrar les ganes de competir completant una fantàstica cursa formada per tres segments: un primer de carrera a peu, un de ciclisme i, finalment, altre de carrera a peu.

En categoria cadet, Teyo Cantos i Andreu Bataller en categoria van aprofitar aquesta competició per a seguir acumulant experiència i per a aplicar els progressos tècnics específics. En categoria infantil Javi Lletí va tornar a pujar al pòdium, aquesta vegada com a primer classificat d’una cursa on Enrique Torras, Raul Revert i Meria Valdés van demostrat el seu bon fer.

En categoria aleví, Gabriel Candrea, Marc Sanz, Pau Ferrero, Marcos Cantos, Jaume Gironés, Teresa Ballester, Abril Silvestre i Ainhoa Montesinos van demostrar també la seua millora amb un somriure que van mantenir durant tota la competició. Finalment, en categoria benjamí, Ivan va donar per finalitzat el matí amb una excel·lent prova.