22/05/2024 - 6:51
Més

  L’alcalde rep el primer dorsal solidari amb ANIMA per la Sant Silvestre d’Ontinyent

  Altres notícies

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha adquirit el primer dels 2.000 dorsals solidaris que han eixit a la venda per participar a la tradicional cursa Sant Silvestre de la ciutat, que enguany recaptarà fons per la lluita contra el càncer.  Els dorsals tenen un preu d’un euro que es destinarà  íntegrament a ANIMA, l’associació local de lluita contra la malaltia, en nom de la qual Marta Tortosa lliurava a l’alcalde el dorsal número 1 a l’alcalde en presència del regidor d’Esports, Óscar Borrell.

  A iniciativa del regidor d’esports, la cursa servirà també per retre homenatge al corredor ontinyentí David Cañete Martínez, després que Óscar Borrell així ho proposara a la família del tristament desaparegut esportista.

  Els dorsals es poden adquirir ja al poliesportiu, piscina coberta, KM42, Rull Intersport i seu d’ANIMA, i des d’una abans de la prova a la Plaça Major. La cursa, organitzada per la regidoria conjuntament amb els clubs d’atletisme locals, tindrà lloc el dimecres 30 de desembre, a partir de les 20:00 hores, al seu recorregut habitual amb punt de partida a la Plaça Major, i inclourà regals per a tots els participants i sorteigs.

  Óscar Borrell ha animat a la ciutadania “a sumar-se a la festa de l’esport i la solidaritat que serà Ontinyent en la vesprada-nit del proper 30 de desembre. El càncer és una malaltia que directa o indirectament ens afecta a tots, i esta és una molt bona ocasió per recaptar fons per al gran treball que fa ANIMA al temps que passem una estona saludable i sobretot molt divertida”, manifestava.

   

  Per altra banda, el regidor ha explicat que el passat dissabte es va impartir en la sala de premsa del Poliesportiu un curs bàsic de primers auxilis per a tots els clubs esportius d’Ontinyent. Óscar Borrell exposava que aquest curs respon a una demanda dels propis clubs en l’últim Consell d’Esports, i també a “la importància que ens mereix un aspecte tan important per a la salut dels esportistes com és la prevenció en l’esport”, concloïa.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -