20/04/2024 - 17:23

Contundent derrota del Club Rugby Ontinyent contra els Bufals Paiporta

A continuació s’ofereix la crònica del partit entre els Bufals Paiporta i el Rugby Ontinyent, de la Lliga Bilfor Serie B, que va tindre un resultat final de 50 a 18.

“Encontre amb dues cares molt diferents per part del Rugby Ontinyent. La primera d’elles, la dolenta, es veuria en la primera part on, malgrat començar guanyant, la defensa no funcionaria i es perdrien moltes pilotes. La segona, la bona, es veuria en els segons 20 minuts, en els quals la imatge va ser molt millor, amb placatges més durs, però mantenint l’error que condemnaria a un resultat tan dispar, les defenses després de melé.

El partit començava bé per als nostres, amb una primera bona defensa i un assaig de Pablo Ferrero a l’inici de l’encontre que suposa la posterior conversió de Revert. El següent atac dels Bufals va ser clau, la facilitat amb la qual van aconseguir, després d’una mala defensa després de melé, l’assaig per a ajustar el marcador.
    Els següents atacs dels nostres van ser un cúmul de despropòsits amb pèrdues de baló, mentre el rival aconseguia assajos i conversions, la qual cosa ens va portar a estar molt per baix al marcador després dels primers 20 minuts.

En la represa els nostres xics van millorar la seua imatge, van aconseguir millorar els placatges i reduir les pèrdues de pilota pròpies i aconseguir una bona segona part, molt més igualada. Després de rebre un assaig, Samuel, que debutava en partit amb el club, va aconseguir un espectacular assaig després de recórrer tot el camp en solitari. La posterior conversió de Revert començava a maquillar el resultat. La part negativa de la segona part va seguir sent la mateixa, la defensa després de melé, ja que els Bufals eixien molt ràpid mentre els nostres tardaven a reaccionar, fet que deixava el marcador en 44 a 12.
    Amb 10 minuts per jugar-se, els que van acudir a veure el partit veurien dos assajos més. El primer d’ells el convertiria per als nostres Alexis, i després de la conversió de Revert el marcador quedaria en 44 a 18. Quan quedaven 5 minuts, Bufals aconseguiria l’últim assaig de l’encontre, per a posar el definitiu 50 a 18 en el marcador.

Una molt dolenta primera part va impedir veure un partit igualat, que sí que es va veure en els últims 20 minuts. El viatge del club a Torrent va servir, a més, per a confirmar que l’encontre ajornat es disputarà el pròxim 23 d’Abril”.

Font: Rugby Club Ontinyent