La prova celebra la seua tercera edició i servirà per a establir la classificació definitiva.

Este cap de setmana se celebra l’última prova del VII Circuit de Carreres Populars “Cajamar” de la Vall d’Albaida. Es tracta de la tercera 10K de l’Olleria, que posara punt i final a la temporada i donarà a conèixer la classificació general definitiva després de 16 proves. La carrera començarà a les 11 del matí i, una hora abans, ho farà la infantil. Els interessats en participar poden inscriure’s fins al dijous en http://www.mancovall.com/circuitvalldalbaida/inscripcions.php.

Des del 9 de maig, el circuit de carreres populars ha passat per Montaverner, Agullent, Ontinyent, Bocairent, Benissoda, El Palomar, Bèlgida, Castelló de Rugat, la Pobla del Duc, Atzeneta d’Albaida, Llutxent, Quatretonda, Albaida, Salem, Aielo de Malferit i l’Olleria que el tanca amb un calendari que enguany s’ha allargat en deixar més espai de temps entre cada prova i incorporava un xip personalitzat per a cada corredor en col·laboració amb l’empresa MyChip.

El circuit s’organitza de manera mancomunada juntament amb els clubs d’atletisme Ciutat d’Albaida, Vila de Bocairent, Xio de Llutxent, Fuig que et xafe de Quatretonda, Atzeneta d’Albaida, Centcames de La Pobla del Duc, l’Olleria, Tira tu davant d’Aielo de Malferit, IMS Renovables d’Ontinyent, Serra d’Agullent, Cursa Nocturna de Benissoda, Montaverner” i els diferents ajuntantaments, a més de comptar amb el patrocini de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i les empreses Cajamar, Lurbel i Like Sport, així com també amb la col·laboració de Rull Intersport, Mapfre, Clínica Integral del Pie Jose Enrique Grau Llopis, Km 42, Unión Alcoyana i Mara Centre de Teràpies Naturals.