20/04/2024 - 17:05

El Club Màrtinez Valls Basket torna al camí de la victòria

Després de la derrota en la jornada anterior, el primer equip del Club Martínez Valls Bàsquet tornava el passat diumenge al camí de la victòria, imposant-se  per 75-63 al PC BOX INNOVA MUTXAMEL i reafirmant la seua posició com a líders.

L’encontre no començava bé per a l’ESET ONTINET, a qui la parada nadalenca li va passar factura, i finalitzaven el primer quart amb 16-20 al marcador, a favor del rival. Després d’aquest inici, els d’Ontinyent es posaven les piles i arribaven al descans amb 33-32, un resultat molt ajustat i que no els permetia relaxar-se. En la segona part del partit, els de Nico Sánchez entraven amb força, i corregien ajustos de defensa i finalitzaven el tercer quart amb 57-49. A l’últim període, les distàncies creixien, acabant el partit per 75-63. A l’encontre va destacar en l’anotació, Andy López, amb 20 punts.

Amb aquesta victòria, l’equip recupera sensacions positives després de la derrota contra el SCD Carolinas. Amb tots els jugadors recuperats de lesions i indisposicions, l’ESET ONTINET es prepara per a enfrontar-se al CB Sueca el pròxim dimarts.

‘Copa Preferent’

D’altra banda, cal recordar que el pavelló municipal acollirà aquest cap de setmana la ‘Copa Preferente Junior Masculino’. Un campionat en el qual competirà l’ESET ONTINET junior. L’entrenador del conjunt, Aleix Piquer explica que “participar en aquest torneig és un premi, i més fer-ho en casa. Els xavals volen guanyar, però no tenim cap pressió per pujar a autonòmica. Estem molt il·lusionats, però el que volem principalment és gaudir i que l’esport brille per damunt de tot”.