18/04/2024 - 22:53
Més

  Els Socialistes d’Ontinyent presenten José Antonio Martínez com a candidat a l’alcaldia

  Altres notícies

  El dimecres 19 d’abril va tindre lloc, al Centre Cultural Caixa Ontinyent, la presentació del candidat socialista a l’alcaldia: José Antonio Martínez.
  La sala es va quedar menuda per tal d’acollir als ciutadans, representants del teixit associatiu, organitzacions empresarial i resta de membres de la candidatura que van voler acompanyar Martínez, escoltar les seues propostes i conéixer, de primera mà, el model de ciutat que projecta.

  L’acte, a més a més, va comptar amb la presència i les intervencions de la delegada del govern a la Comunitat Valenciana -Pilar Bernabé-, la consellera de política territorial, obres públiques i mobilitat -Rebeca Torró- l’alcalde de Dénia -Vicent Grimalt- i la presidenta d’Inclou-TEA, Nuria Cantavella.
  Grimalt va definir Martínez com “una bona persona, honrada, honesta i humil. Un incansable treballador i un home compromés i responsable”.

  En la mateixa línia s’expressava Cantavella, recuperant el perfil més personal de l’alcaldable i rememorant els esforços inicials d’un grup de pares, incloent-hi Martínez, per cercar solucions i visibilitzar el trastorn de l’espectre autista que va germinar en la constitució a Ontinyent d’Inclou-TEA.

  Així, l’alcaldable del PSPV-PSOE, refermava la seua “clara vocació de servei públic” i demanava el suport de la ciutadania d’Ontinyent per a “recuperar l’estabilitat, el diàleg i el consens que mai deurien d’haver-se perdut”. Segons les seues paraules, “s’ha d’acabar amb l’amb mi o contra mi que, malauradament, s’ha instal·lat al si del govern local”.

  Tanmateix, Martínez va desgranar alguna de les seues propostes per a “construir un Ontinyent més sostenible i impulsar una reindustrialització que esdevinga un autèntic motor econòmic, cree oportunitats i genere nous llocs de treball”. D’aquesta forma, va apuntar a la “creació de sòl industrial per a l’establiment de noves empreses i possibilitar, a més, el creixement de les ja existents”.

  Jose Antonio Martínez prosseguia reafirmant “la seua aposta per les energies renovables, potenciant les fotovoltaiques responsables, l’autoconsum i les comunitats energètiques com a formes de facilitar la transició ecològica i l’accés a una energia més econòmica per a tot el veïnat”. També va haver-hi un missatge per a la joventut, a l’assegurar que “treballarà perquè puguen tindre un projecte de vida i accedir a la vivenda”. Per a aconseguir-ho, el candidat socialista es comprometia “a ampliar el parc d’habitatges assequibles, rehabilitant i transformant edificis abandonats”.

  Un altre dels punts tractats per Martínez va ser el de la inclusió social; on va reivindicar “la construcció i l’ampliació de centres de dia a Ontinyent” així com “la màxima coordinació entre administracions per agilitzar tràmits en l’àmbit de Serveis socials, especialment en allò referent a la dependència”
  Addicionalment, Martínez es va referir a la necessitat d’impulsar nous models de convivència per a les persones grans, “desenvolupant un pla d’activitats per a lluitar contra la soledat i dissenyant espais inclusius que vagen més enllà de les residències tradicionals”.

  A més a més, va reafirmar el seu compromís amb els barris, el patrimoni, la festa i el comerç local. Tot “per tal de dignificar espais degradats, incrementar el turisme i aconseguir el reconeixement dels moros i cristians com a festa d’interés internacional”.

  “Ha arribat el moment de posar a la ciutadania en el centre de les prioritats; amb menys fotos i més fets”, rematava.
  Al seu torn, la consellera Rebeca Torró manifestava que, “Ontinyent, no pot anar per lliure; que no s’hi pot construir una ciutat d’esquena a la resta d’administracions…”

  D’aquesta manera, oferia la seua experiència i feia saber que, el candidat socialista, compta amb el màxim suport del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.
  Una Generalitat que, per a Torró, té també un ferm compromís amb Ontinyent i la comarca “com ha quedat demostrat amb la construcció del nou hospital i la licitació del projecte constructiu de la CV-60”. “Unes infraestructures transcendentals que suposen passar, definitivament, de les paraules als fets” -afegia-.
  En termes semblants s’hi pronunciava la delegada del govern -Pilar Bernabé-, qui remarcava “la importància capital de treballar de forma alineada i en bona sintonia amb la resta d’estaments institucionals”.

  Així, Bernabé, incidia en la necessitat de “posar l’accent en les persones; deixant de banda els personalismes”.
  A la finalització de l’acte, José Antonio Martínez va anunciar la incorporació de Rebeca Torró i de Jaime Peris a la llista, “el que demostra l’estima per la seua ciutat i que, estiguen on estiguen, continuaran treballant sempre pel veïnat d’Ontinyent”. De fet, l’alcaldable socialista concloïa que la candidatura que encapçala constitueix “un equip renovat, cohesionat, fort i preparat per a tornar a governar Ontinyent”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

  El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -