02/10/2023 - 10:41
Més
  IniciPolíticaEls Socialistes d’Ontinyent presenten José Antonio Martínez com a candidat a l’alcaldia

  Els Socialistes d’Ontinyent presenten José Antonio Martínez com a candidat a l’alcaldia

  El dimecres 19 d’abril va tindre lloc, al Centre Cultural Caixa Ontinyent, la presentació del candidat socialista a l’alcaldia: José Antonio Martínez.
  La sala es va quedar menuda per tal d’acollir als ciutadans, representants del teixit associatiu, organitzacions empresarial i resta de membres de la candidatura que van voler acompanyar Martínez, escoltar les seues propostes i conéixer, de primera mà, el model de ciutat que projecta.

  L’acte, a més a més, va comptar amb la presència i les intervencions de la delegada del govern a la Comunitat Valenciana -Pilar Bernabé-, la consellera de política territorial, obres públiques i mobilitat -Rebeca Torró- l’alcalde de Dénia -Vicent Grimalt- i la presidenta d’Inclou-TEA, Nuria Cantavella.
  Grimalt va definir Martínez com “una bona persona, honrada, honesta i humil. Un incansable treballador i un home compromés i responsable”.

  En la mateixa línia s’expressava Cantavella, recuperant el perfil més personal de l’alcaldable i rememorant els esforços inicials d’un grup de pares, incloent-hi Martínez, per cercar solucions i visibilitzar el trastorn de l’espectre autista que va germinar en la constitució a Ontinyent d’Inclou-TEA.

  Així, l’alcaldable del PSPV-PSOE, refermava la seua “clara vocació de servei públic” i demanava el suport de la ciutadania d’Ontinyent per a “recuperar l’estabilitat, el diàleg i el consens que mai deurien d’haver-se perdut”. Segons les seues paraules, “s’ha d’acabar amb l’amb mi o contra mi que, malauradament, s’ha instal·lat al si del govern local”.

  Tanmateix, Martínez va desgranar alguna de les seues propostes per a “construir un Ontinyent més sostenible i impulsar una reindustrialització que esdevinga un autèntic motor econòmic, cree oportunitats i genere nous llocs de treball”. D’aquesta forma, va apuntar a la “creació de sòl industrial per a l’establiment de noves empreses i possibilitar, a més, el creixement de les ja existents”.

  Jose Antonio Martínez prosseguia reafirmant “la seua aposta per les energies renovables, potenciant les fotovoltaiques responsables, l’autoconsum i les comunitats energètiques com a formes de facilitar la transició ecològica i l’accés a una energia més econòmica per a tot el veïnat”. També va haver-hi un missatge per a la joventut, a l’assegurar que “treballarà perquè puguen tindre un projecte de vida i accedir a la vivenda”. Per a aconseguir-ho, el candidat socialista es comprometia “a ampliar el parc d’habitatges assequibles, rehabilitant i transformant edificis abandonats”.

  Un altre dels punts tractats per Martínez va ser el de la inclusió social; on va reivindicar “la construcció i l’ampliació de centres de dia a Ontinyent” així com “la màxima coordinació entre administracions per agilitzar tràmits en l’àmbit de Serveis socials, especialment en allò referent a la dependència”
  Addicionalment, Martínez es va referir a la necessitat d’impulsar nous models de convivència per a les persones grans, “desenvolupant un pla d’activitats per a lluitar contra la soledat i dissenyant espais inclusius que vagen més enllà de les residències tradicionals”.

  A més a més, va reafirmar el seu compromís amb els barris, el patrimoni, la festa i el comerç local. Tot “per tal de dignificar espais degradats, incrementar el turisme i aconseguir el reconeixement dels moros i cristians com a festa d’interés internacional”.

  “Ha arribat el moment de posar a la ciutadania en el centre de les prioritats; amb menys fotos i més fets”, rematava.
  Al seu torn, la consellera Rebeca Torró manifestava que, “Ontinyent, no pot anar per lliure; que no s’hi pot construir una ciutat d’esquena a la resta d’administracions…”

  D’aquesta manera, oferia la seua experiència i feia saber que, el candidat socialista, compta amb el màxim suport del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.
  Una Generalitat que, per a Torró, té també un ferm compromís amb Ontinyent i la comarca “com ha quedat demostrat amb la construcció del nou hospital i la licitació del projecte constructiu de la CV-60”. “Unes infraestructures transcendentals que suposen passar, definitivament, de les paraules als fets” -afegia-.
  En termes semblants s’hi pronunciava la delegada del govern -Pilar Bernabé-, qui remarcava “la importància capital de treballar de forma alineada i en bona sintonia amb la resta d’estaments institucionals”.

  Així, Bernabé, incidia en la necessitat de “posar l’accent en les persones; deixant de banda els personalismes”.
  A la finalització de l’acte, José Antonio Martínez va anunciar la incorporació de Rebeca Torró i de Jaime Peris a la llista, “el que demostra l’estima per la seua ciutat i que, estiguen on estiguen, continuaran treballant sempre pel veïnat d’Ontinyent”. De fet, l’alcaldable socialista concloïa que la candidatura que encapçala constitueix “un equip renovat, cohesionat, fort i preparat per a tornar a governar Ontinyent”.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  2 COMENTARIS

  1. Yo no sé si puede o no ir por libre, pero parece que no le ha ido tan mal.

  Comentaris tancats

  El més llegit