24/04/2024 - 14:33

Pòdium per al club Triatló Ontinyent en la primera prova de la temporada

El Club Triatló Ontinyent ha donat per iniciada la temporada 2020 amb la participació al duatló celebrat al rircuit Ricardo Tormo. Tot i que la prova principal està formada per 5.500m de carrera a peu, 19’2km de ciclisme i 2.700m de carrera a peu, el passat diumenge 12 de gener el circuit d’automobilisme de Xest va acollir les proves del Duatló Escolar dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana Vialterra.

Pel que fa a la categoria absoluta, els duatletes Fran Calabuig i Ana Sanz s’estrenaven com a atletes del Club Triatló Ontinyent en una prova oficial, aconsseguint la 7a i la 169a posició de la classificació general respectivament.

Pel que fa a les i als joves duatletes del Club Triatló Ontinyent, Paco Martí, Teyo Cantos, Andreu Bataller i Ana Maria Candrea van prendre l’eixida en categoria cadet. En categoria infantil, Mireia Albero, Javi Lletí i Hector Tolsà van representar el club ontinyentí. Hector Tolsà, arribant a meta en primera posició, i Javi Lletí, segon classificat, van lluir els colors del club ontinyentí al primer pòdium de la temporada.