El PP reclama un bon servei del bus urbà

Segons el PP d’Ontinyent “L’autobús urbà segueix d’actualitat després de la presentació en societat i mitjans de la nova imatge d’un dels vehicles assumits per part de l’ajuntament”. Des del Partit Popular d’Ontinyent insisteixen que “tal com ja van dir en el ple, no és or tot el que rellueix, pel que respecta a les condicions dels vehicles assumits per a prestar el servei gratuït, una crítica constatada davant les múltiples les crítiques abocades en xarxes socials”.

Així mateix des del PP ontinyentí han criticat i qualificat de desproporcionat el desplegament de cinc polítics de l’equip de govern de Jorge Rodríguez, alcalde inclòs, que es van desplaçar a la plaça Coronació, on estava aparcat l’autobús, per a fotografiar-se. “És d’una important desmesura, que aquest govern de Jorge Rodríguez envie una ‘súper’ notícia del que en definitiva és la repintada d’un autobús antic, retolat amb il·lusionada propaganda i del qual estem segurs va tindre problemes fins per a passar la ITV” assenyalen desde el PP.

Apunten que “la notícia de Jorge Rodríguez i els seus acòlits pujant a aquest autobús de segona mà repintat ens fa reflexionar, des del respecte, de com és possible que ens estiguen venent fum sense parar durant anys, emportant-se ‘la palma’ les campanyes de l’aigua de l’aixeta i autobús gratis; dos temes que han marcat el final de l’any passat i el principi d’aquest i que deixen patent la missió propagandística d’aquest govern absolutista de Jorge Rodríguez, obstinat a vendre’ns una ciutat d’idíl·lic circ”.

Des del PP insisteixen en el seu suport total a la gratuïtat del bus, però critiquen la mala gestió del govern local d’aquest tema. “Des del primer moment, es va veure que primer es va anunciar la mesura de la gratuïtat i després s’ha intentat muntar tot l’expedient sobre la gratuïtat del bus en el qual, cal matisar, en el ple no es va incloure ni un sol informe de personal sobre la situació en la qual queden els dos conductors de la concessionària que assumeix l’ajuntament”.

El PP trasllada també les queixes rebudes per part d’alguns ciutadans els qui han observat molta pressa a fer-se la foto davant el bus pintat, però poca a informar sobre els horaris. Els populars expliquen “caldrà demanar explicacions a la regidor de torn, Sra. Ibáñez, ja que pel que sembla l’ex concessionària continua oferint alguns serveis que l’ajuntament no pot assumir al sols disposar de dos conductors que ara són personal de l’ajuntament”.

També traslladen els populars les queixes rebudes sobre la zona d’aparcament reservada per al bus, on assenyalen que “no cap el vehicle en questió i, continua bloquejant el trànsit al carrer cada vegada que fa una parada”. Des del PP demanen que “deurien revisar aquestes zones de parada del bus i fer-les més grans o bé llevar-les, perquè si no s’utilitzen l’única cosa que fan és disminuir les zones d’aparcament com passa també en punts i tants contenidors que estan instal·lats en la zona centre de San José on l’aparcament és molt escàs”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

238 estudiants s’examinen de la PAU a instituts i col·legis de la ciutat

Un total de 238 estudiants han començat aquest dimarts a Ontinyent les Proves d’Accés a …