29/11/2023 - 2:43
Més

  La càtedra universitària d’Ontinyent lliura els premis InnovatiOnt 2019

  Altres notícies

  El Campus d’Ontinyent acollia aquest dijous l’acte de lliurament dels Premis InnovatiOnt 2019 a l’Excel·lència dels Treballs de Fi de Grau de la Càtedra universitària Ajuntament d’Ontinyent-Caixa Ontinyent-ESET per la innovació i configuració de territoris intel·ligents. 

  A l’acte de lliurament, inclos dins les activitats de la « Universitat de Tardor », acudia el regidor coordinador de l’àrea de Política Econòmica, Pablo Úbeda, qui junt al responsable de l’Obra Social de Caixa Ontinyent, Roberto Sanz han lliurat els reconeixements. En àmbit local ha estat per a Ricardo Borja Bo, pel Treball Fi de Grau “Validació d’un sistema d’acelerometría instal·lat en una cinta ergomètrica”, aplicable a l’ús d’aparell per atletes; i en àmbit general per a Aira Ortiz Kataoka, pel Treball de Fi de Grau “Impact analysis of ICT tools on a marketing strategy – Practical case: Naranjas Ribera’s ecommerce”, analitzant un cas d’alcanç del comerç electrònic a la xicoteta i mitjana empresa. 

  Els premis InnovatiOnt tenen com a objectiu reconèixer la qualitat acadèmica i l’impacte del tema tractat en treballs que versen sobre aspectes relacionats amb la innovació empresarial o social i la configuració de territoris intel·ligents d’aplicació a l’àrea socioeconòmica d’Ontinyent. Després del lliurament dels premis tenia lloc una conferència sobre “La universitat: suport al talent i la innovació?” a càrrec de José-Ginés Mora, Doctor per la UV en Ciències Econòmiques i Empresarials.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -