08/12/2022 - 16:52
Més
  IniciEducacióLa càtedra universitària d'Ontinyent lliura els premis InnovatiOnt 2019

  La càtedra universitària d’Ontinyent lliura els premis InnovatiOnt 2019

  El Campus d’Ontinyent acollia aquest dijous l’acte de lliurament dels Premis InnovatiOnt 2019 a l’Excel·lència dels Treballs de Fi de Grau de la Càtedra universitària Ajuntament d’Ontinyent-Caixa Ontinyent-ESET per la innovació i configuració de territoris intel·ligents. 

  A l’acte de lliurament, inclos dins les activitats de la « Universitat de Tardor », acudia el regidor coordinador de l’àrea de Política Econòmica, Pablo Úbeda, qui junt al responsable de l’Obra Social de Caixa Ontinyent, Roberto Sanz han lliurat els reconeixements. En àmbit local ha estat per a Ricardo Borja Bo, pel Treball Fi de Grau “Validació d’un sistema d’acelerometría instal·lat en una cinta ergomètrica”, aplicable a l’ús d’aparell per atletes; i en àmbit general per a Aira Ortiz Kataoka, pel Treball de Fi de Grau “Impact analysis of ICT tools on a marketing strategy – Practical case: Naranjas Ribera’s ecommerce”, analitzant un cas d’alcanç del comerç electrònic a la xicoteta i mitjana empresa. 

  Els premis InnovatiOnt tenen com a objectiu reconèixer la qualitat acadèmica i l’impacte del tema tractat en treballs que versen sobre aspectes relacionats amb la innovació empresarial o social i la configuració de territoris intel·ligents d’aplicació a l’àrea socioeconòmica d’Ontinyent. Després del lliurament dels premis tenia lloc una conferència sobre “La universitat: suport al talent i la innovació?” a càrrec de José-Ginés Mora, Doctor per la UV en Ciències Econòmiques i Empresarials.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit