Primera victòria per al Martínez Valls bàsquet de la temporada

0

L’ESET ONTINET masculí ha començat la nova temporada amb força i ho ha fet guanyant el primer partit, contra el SCD CAROLINAS, amb un resultat de 79-67. Els d’Alacant estrenaven el marcador i van estar per davant de l’equip del Martínez Valls fins als últims minuts del segon quart, quan els de Nico Sánchez van posar-se les piles i van avançar. Des d’aquest moment, l’ESET ONTINET va liderar el partit, arribant a un avantatge de 18 punts.  

Per la seua banda també va ser una jornada positiva per a l’equip femení del club. L’equip dirigit per Javi Barberà venia de perdre la primera jornada de lliga contra el NB ALZIRA per 45-37, però el passat diumenge l’ESET ONTINET femení s’enfrontava al CB ANNA i s’emportava la victòria per 57-33. 

Dues victòries que donen força i impuls als equips sèniors del Club Martínez Valls Bàsquet per enfrontar una temporada amb l’objectiu de millorar aspectes de joc i créixer com a equip. 

La jornada continuarà per als equips sèniors aquest cap de setmana. Dissabte, serà l’equip femení qui viatjarà fins a Genovés; mentre que el conjunt masculí jugarà el diumenge contra el PC INNOVA MUTXAMEL.