64 empreses demanen subvenció per participar en fires comercials i catàlegs

L’Ajuntament d’Ontinyent ha un total de 64 sol·licituds d’empreses locals per accedir a les ajudes municipals a l’assistència a fires/missions comercials i elaboració de catàlegs. Aquesta línia d’ajudes, inclosa dins del IV Pla de Reactivació Econòmica i Foment de l’Ocupació del  Govern d’Ontinyent, està dotada amb 60.000 euros, amb els quals l’executiu que encapçala Jorge Rodríguez pretén seguir impulsant l’activitat empresarial com a generadora d’ocupació.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, recordava que el sistema de distribució de les ajudes ve fent-se tenint en consideració a les suggerències i indicacions de les pròpies empreses, “amb les que el Govern d’Ontinyent va a seguir treballant colze a colze per impulsar l’activitat econòmica i la creació i manteniment de llocs de treball a la ciutat, que ha estat sempre un dels pilars bàsics de l’acció d’aquest Govern i va a seguir sent-ho. Estes ajudes contribueixen a la internacionalització i a la millora dels canals de comercialització en els mercats exteriors, i és molt positiu que any rere any continuem tenint esta demanda”, manifestava.

En aquesta convocatòria d’ajudes per a fires, missions comercials i catàlegs l’import de la subvenció és de fins el 75% dels costos subvencionables (fins ara d’un màxim del 50%) així mateix l’accés a les ajudes és per concurrència competitiva i no per ordre de presentació, atenent als suggeriments del propi sector empresarial. Pel que fa a les ajudes per a fires, l’import màxim de l’ajuda no pot superar els 5.000 euros per beneficiari en el conjunt de totes les actuacions sol·licitades; mentre que al cas de les ajudes a catàlegs, el cost subvencionable no podrà superar els 3.000 euros per beneficiari.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Consell Local de Medi Ambient d’Ontinyent aprova per unanimitat la restauració i modificació d’usos de la Finca Fuset

El Consell Local de Medi Ambient d’Ontinyent aprovava per unanimitat la restauració i modificació d’usos …