23/07/2024 - 11:25
Més

  El CLJO finalitza els projectes d’estiu amb una valoració molt positiva

  Altres notícies

  El passat divendres, 31 de juliol, el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent va finalitzar els projectes d’estiu “Activa’t” i “Atreveix-te a crear” amb una valoració molt positiva del resultat.

  L’any passat, el CLJO, a causa de la falta d’una programació estiuenca per al jovent ontinyentí de 12 a 16 anys, va decidir llençar una alternativa que oferira al i la jove la possibilitat de moure’s per la ciutat d’Ontinyent i conèixer el treball d’associacions i col·lectius que duen a terme, amb el seu treball voluntari, iniciatives socials, culturals, ambientals… A més, amb l’objectiu de fomentar l’ocupació juvenil, va realitzar una programació destinada a xiquets/es de 3 a 12 anys.

  Aquest és el segon any que, després de mesos de feina programant, han realitzat aquestes activitats, comptant amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i l’IVAJ. Generalitat Jove, on han superat totes les perspectives de participants. També, associacions, col·lectius i persones han ajudat a fer possible aquest projecte: el CRIS, la Colla Ecologista l’Arrel, Ràdio Aktiva la Vall, l’Assemblea de Joves Meruts, els grups musicals locals Kaoba, Karma i Ablèpsia, Muntis Oci Personalitzat, Àngel Cambra, Laura Ferre, La Trocamba Matanusca, MAOVA, Poliesportiu Municipal, Antonio José Revert i el Museu de ciències naturals.

  També, i amb motiu de fomentar l’ocupació juvenil, han realitzat “Atreveix-te a crear” on els més menuts han gaudit d’un mes d’experiències artístiques, descobrint diferents tècniques, alhora que han parlat sobre: què model de ciutat els agradaria construir, veure que la diferència entre nosaltres no és tanta, superar les pors amb un conte elaborat per ells, etc. En resum, educar en valors ètics i responsables.

  Per descomptat, també agraïxen a tots els pares i mares que han confiat amb la feina que el CLJO ha estat realitzant i a tots els treballadors i treballadores, que sense elles, no haguera sigut possible.

  Ara, paren per vacances, però a setembre, tornen amb les piles carregades per a continuar proposant en el grup de prevenció de consum d’alcohol en menors, reivindicant un espai i pla jove, etc.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La campanya “Ontinyent Contra el Foc” compta amb 54 voluntaris, la xifra més alta des de 2014

  La campanya "Ontinyent Contra el Foc", impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent per a la vigilància forestal, ha arribat a l’equador...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -