Ontinyent repartirà 5000 flyers en primera línia de platja per difondre els Moros i Cristians

0

Ontinyent repartirà 5000 flyers en primera línia de platja per difondre els seus Moros i Cristians. Aquesta és una de les accions previstes per a estos dies des de la regidoria de Turisme per tal de difondre els festeigs morocristians, declarats d’Interès Turístic Nacional, i la resta d’activitats que l’envolten. La regidora de l’àrea, Sayo Gandia, ha destacat que la idea “és que els turistes no vegen el turisme de platja i d’interior com dues opcions separades, sinó integrades, ja que estem ben a prop, i els milers de turistes que estan a la costa poden perfectament acompanyar-nos també en les nostres festes”, assenyalava.

D’aquesta manera, una empresa especialitzada durà a terme esta acció anomenada de “beach marketing”, que, per proximitat, es centrarà a la comarca de La Safor durant la setmana del 10 al 16 d’agost, la prèvia a la “Setmana Gran”. La regidora explicava que “és el millor moment i el millor lloc per una acció com aquesta, volem convidar en persona als turistes, i una acció directa com aquesta pensem que pot donar bons resultats”, manifestava.

No serà l’única acció de difusió dels festejos que s’ha previst per a estos dies, ja que també s’ha procedit a l’enviament de material promocional de les festes de Moros i Cristians a un total de 300 hotels i oficines de turisme de 7 comarques: La Safor, La Marina Baixa, La Marina alta, L’Alcoià, el Comptat, La Costera i La Vall d’Albaida; es projectarà un vídeo promocional de les festes a diversos centres comercials, s’ha publicat la programació de festes en 4 idiomes al portal turístic comunitatvalenciana.com, entre altres accions.

Sayo Gandia recordava que al marc dels objectius marcats pels ajuntaments participants a “l’Aliança de capitals de les comarques centrals valencianes” (entre els que està Ontinyent) es troba la posada en marxa d’un Pla Estratègic de Turisme a les Comarques Centrals, “una línia que està en consonància amb esta idea de crear sinèrgies entre turisme de costa i d’interior, que va a ser un dels aspectes que anem a tenir molt present en la nostra acció per seguir creixent com a pol d’atracció turística. Elements per a fer-ho, idees i ganes en tenim, el turisme pot ser un motor econòmic més d’Ontinyent i en esta línia anem a seguir treballant”, destacava.