29/05/2023 - 13:36
Més
  IniciCulturaFestes i tradicionsOntinyent prepara el seu casc històric per a inaugurar el renovat mercat...

  Ontinyent prepara el seu casc històric per a inaugurar el renovat mercat medieval

  L’Ajuntament d’Ontinyent està ultimant els preparatius al casc històric per a la inauguració aquest divendres de “Ontinyent Medieval”, el seu renovat mercat medieval, que per primera volta se celebra coincidint amb el Mig Any Fester, en lloc d’organitzar-se durant les festes d’agost.

  El mercat medieval, organitzat per l’Ajuntament, la Diputació de València i la Societat de Festers, amplia la xifra de llocs de venda previstos inicialment fins als 140, procedents de tota Espanya, i comptarà amb 50 activitats d’animació. A més a més donarà cabuda a la la I Mostra de Moros i Cristians de la localitat, una mostra d’articles i complements Moros i Cristians on els pobles veïns que també celebren estes festes podran trobar tot allò que necessiten per a les seues activitats.

  Col·locació de banderes, luminàries i elements decoratius, distribució de paradetes, o preparació dels jocs i atraccions infantils són algunes de les tasques que es duien a terme en la vesprada d’aquest dijous al llarg dels  més de 3.000m2 de superfície que ocuparà el mercat des de la seua inaguració a les 20:00 hores d’aquest divendres fins la vesprada del proper diumenge 28 de febrer.

  Entre les activitats d’animació es comptarà amb tallers, gastronomia, demostracions d’oficis, jocs i atraccions infantils, exhibicions de falconeria, balls i lluites medievals, teatres, malabars, exposicions d’armes i elements de tortura, contacontes, rutes guiades o un campament medieval, entre d’altres.

  Redacció TVdigitalOntinyent
  Redacció TVdigitalOntinyenthttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.
  El més llegit