30/05/2024 - 14:21
Més

  Ontinyent presenta un ampli ventall d’atractius per quedar-se en Pasqua a la ciutat

  Altres notícies

  Quedar-se durant les vacances de Setmana Santa i Pasqua a Ontinyent és una opció econòmica, de qualitat i amb activitats per a tots els gustos. Els regidors de Cultura, José Antonio Calabuig Oviedo, i de Joventut i Esports, Pepe Pla, han presentat “Queda’t en Pasqua a Ontinyent”, el programa d’activitats organitzat per l’Ajuntament i diverses associacions locals “perquè la gent no sols no tinga necessitat d’anar-se’n sinó que també vinga gent d’altres comarques”.

  Pepe Pla destacava el Festival Diània, que espera reunir més de 1.000 joves els dies 17 al 19 al Teatre Echegaray i als Camps de la Puríssima, incloent una zona d’acampada gratuïta per als assistents. El Consell Local de la Joventut ha organitzat la “Pasqua Jove”, que dissabte 19 d’abril inclourà un concurs de Paelles a l’antiga fàbrica de Tortosa i Delgado, un taller de milotxes i l’actuació de “La Trocamba Matanusca”. Demà dissabte tindrà lloc al Poliesportiu la II Jornada de la Lliga de la Federació Espanyola de Futbolistes Veterans que portarà a la ciutat coneguts exfutbolistes de primera divisió; i el tradicional Trofeu Nacional de la Fundació Esport Base Ontinyent que portarà del 17 al 19 espectadors i esportistes de tota Espanya al Poliesportiu.

  El Regidor de Cultura, José Antonio Calabuig Oviedo, incidia per la seua part en el “gran espectacle” que serà demà dissabte a les 21:30 la representació del musical sobre la Passió de Crist a la Plaça Major, recordant també que al  Teatre Echegaray hui divendres hi haurà un festival benèfic amb grups musicals dels anys 60 i 70; i demà dissabte representació del musical infantil “Abracadabra”. També es va a poder visitar distintes exposicions (de fotografíes d’AFO al Centre Cultural de Caixa Ontinyent; de Patchwork, dibuix i cerámica al CFPA Sant Carles; i de fotografíes sobre el tren Xàtiva-Alcoi a la Casa de Cultura); el cine club Utiye intensifica la seua activitat als cines de El Teler; “i, per descomptat en estes dates, els carrers d’Ontinyent acolliran tot el seguit d’actes i processons de Setmana Santa”.

  Des de la regidoria de Turisme es presentava recentment les rutes nocturnes interactuades al casc històric ambientades en les “Rondalles Valencianes” d’Enric Valor, i es recordava que cada diumenge a les 11:00 hores tenen lloc visites guiades amb eixida des de l’Oficina de Turisme, on es pot ampliar la informació i fer les pertinents reserves.

  Des de Medi Ambient s’ha treballat perquè el Paratge Natural Municipal del Pou Clar i la resta d’espais naturals estiguen a punt, així com els nous passeigs de Benarrai i la Font de la Purísima; destacant-se també “l’important paper de les regidories d’Obres i Policia Local en aspectes com les infrastructures i la seguretat dels actes”.

  Des del Govern d’Ontinyent s’ha incidit en què “el ventall de possibilitats és ample i molt divers, Ontinyent és una ciutat viva i aquesta intensa programació ho demostra”, concloïen.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -