30/05/2024 - 15:00
Més

  Incendi en un Edifici d’Ontinyent: Intervenció d’Emergència Salva Cinc Persones

  Altres notícies

  Un incendi ha estat ràpidament controlat aquesta matinada al carrer Josep Melcior Gomis d’Ontinyent, gràcies a l’actuació eficaç dels bombers i els serveis mèdics. L’alerta es va donar a les 03:05 h, quan un quadre elèctric va començar a cremar en el buit de l’escala d’un edifici residencial.

  El foc, que ha originat una gran quantitat de fum, ha mobilitzat quatre dotacions de bombers provinents d’Ontinyent, Xàtiva i Alzira, a més del sergent d’Alzira i el cap de parc d’Ontinyent. Els equips d’emergència han extingit l’incendi i han procedit a la ventilació dels espais afectats per eliminar el fum acumulat.

  Durant l’incident, els bombers han rescatat a quatre persones de l’interior de l’edifici, mentre que altres dues han pogut sortir per si mateixes. En total, cinc homes han sigut atesos per inhalació de fum i altres lesions lleus. Un home de 48 anys ha sigut traslladat a l’hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva, mentre que la resta han sigut portats a l’hospital d’Ontinyent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -