16/06/2024 - 16:51
Més

  Aielo de Malferit licita les obres del Grup Nou per un import de 593.238€

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Aielo de Malferit ha licitat les obres de rehabilitació per a la millora i eficiència energètica de l’antic CEIP Sant Josep de Calasanç, conegut com “Grup Nou”.

  Les obres tenen un termini d’execució de 6 mesos i estan subvencionades pel Pla d’Inversions de la Diputació de València i per fons FEDER.

  Abans de licitar les obres, l’Ajuntament d’Aielo de Malferit, mitjançant un qüestionari, va recollir les principals demandes de la població, amb el principal objectiu de promoure la participació pública.

  El projecte consisteix en la remodelació de les façanes, cobertes i fusteries, millorant així l’eficiència en qualificació energètica de l’edifici en emissions CO2 i en consum d’energia primària no renovable. L’objectiu principal és afavorir les condicions d’accessibilitat i seguretat, així com la millora de l’entorn urbà, l’increment de qualitat de vida i la reducció del consum d’energia.

  La primera actuació ha consistit en l’adequació dels lavabos de la planta baixa i de la col·locació d’un ascensor per imports de 42.240,40€ i 44.176,02€ respectivament.

  L’edifici “Grup Nou” és de titularitat municipal i per aquest motiu, des de l’any 2008, quan es va inaugurar l’actual CEIP Sant Josep de Calasanç, s’ha destinat a albergar associacions locals donant-li un ús social.

  Amb el desenvolupament d’aquest projecte es millorarà l’edifici, la seua imatge i l’entorn. A més, aquesta nova inversió facilitarà l’adequació per a poder donar ús i albergar activitats de formació educativa i musical.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -