16/06/2024 - 18:34
Més

  El PP d’Aielo de Malferit presenta la candidatura que lidera Luci Bataller

  Altres notícies

  Es dona a conéixer la primera candidatura oficial que concorrerà a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig a Aielo de Malferit. El tret d’eixida electoral l’ha donat el Partit Popular, encapçalat per l’alcaldable Luci Bataller, qui presenta una llista amb una més que important presència de dones en els llocs d’eixida, tants com els que permet la llei.

  Luci Bataller afirma estar molt contenta amb la composició del seu equip. En declaracions de la candidata: “Per a mi són les millors persones que podrien acompanyar-me en aquest apassionant projecte que he assumit amb molta responsabilitat i il·lusió. La mateixa que destaque del meu equip, del qual a més és important valorar el seu convenciment i el desig de treballar pel seu poble, Aielo”.

  “Acudisc a les urnes amb un grup de persones molt compromés. Saben que això suposa també renunciar a part de les seues vida en benefici del bé comú. Per a mi aquest aspecte té una grandíssima rellevància perquè està demostrat que per a aconseguir un objectiu existeixen factors fonamentals com la dedicació, l’esforç i la il·lusió, aplicables també a la política i a la formació d’un govern local estable que es dedique a tots, estable i solvent. I això precisament és el que vull per a Aielo; aplicar les millors polítiques perquè qui guanye siga el poble i amb això es millore la vida dels ciutadans d’Aielo de Malferit”, explica Luci Bataller.

  Sis dels primers huit llocs de la candidatura del PP a Aielo de Malferit els integren dones. L’alcaldable Luci Bataller està acompanyada en el següent ordre pel seu número dos, Maribel Vicent Ferri; Susana Bataller Vidal, tres de la llista; Míriam Vicent Aparici en el número sis. El número set és per a una jove dona independent Elena Vidal Colomer i en huité lloc Mercedes Giménez Palmí. Quant als homes en el número quatre de la candidatura popular és per a Juan Manuel Belda Morant i en cinqué lloc Cristian Timofte Sánchez. Completa la candidatura de Luci Bataller amb el número nou Joaquín Aparici Calabuig; seguit pel jóven independent Iván Belda Silestre i en l’11 l’actual regidor del PP Rafael Egea Bataller.

  La candidata, Luci Bataller, ha valorat agraït especialment el suport de tots els actuals regidors del PP a l’ajuntament d’Aielo de Malferit, ja que el fermall final, en suplents, compta amb els regidors Mari Fina Marchirant i Fran Martínez.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -