29/11/2023 - 3:24
Més

  El circuit Sonora comença la quarta edició amb 24 concerts d’octubre a març

  Altres notícies

  Sonora, el circuit de la música valenciana, organitzat per Cultura de la Generalitat mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, torna a la carretera d’octubre a març i presenta 24 concerts de 20 artistes valencians que en aquesta edició viatjaran a sis localitats: Orihuela, Alzira, Aielo de Malferit, Peníscola, Castelló de la Plana i Alacant.

  El circuit Sonora porta per tot el territori valencià grups i solistes que van resultar finalistes o guanyadors de l’anterior edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana. Enguany, Sonora continuarà amb el format posat en marxa en l’anterior edició i farà parada en sis localitats, amb diferents concerts durant un mes a cadascuna d’elles.

  D’aquesta manera, després del concert inaugural de Zoo a Orihuela el 30 de setembre, als mesos d’octubre i novembre, les capitals culturals valencianes, Alzira i Aielo de Malferit, acolliran diferents propostes musicals de tots els estils, des de música familiar fins a ‘jazz’, ‘rock’ o cançó d’autor. Al gener, Sonora arribarà a Peníscola i al febrer viatjarà a Castelló de la Plana, amb concerts a l’Auditori i al Museu de Belles Arts. El circuit conclourà al març a Alacant, amb dos espais de celebració, el Teatre Arniches i el Paranimf de la Universitat d’Alacant.

  Marga Landete, directora adjunta de Música i Cultura Popular de l’Institut Valencià de Cultura, ha destacat: “En aquesta edició hem mantingut el lema que vam estrenar l’any passat per a Sonora, la música et fa viatjar, perquè va molt lligat al mateix concepte del circuit: fer viatjar els nostres artistes pel territori i consolidar un cicle de concerts que desestacionalitze la cultura, programant concerts en els mesos en què menys oferta hi sol haver. Per tant, ara Sonora torna a la carretera amb un viatge renovat, amb noves parades i artistes i una identitat gràfica que remet als trajectes que féiem amb el cotxe de menuts i on la música, en format de casset, era una passatgera més. Viatgem amb la música, en el territori i una mica també en el temps”.

  Els artistes que formen part d’aquesta tercera edició de Sonora són Zoo, Marcel el Marcià, Factoria de Sons, Valmuz i Sedajazz Big Band, Maluks, Valira, Esther, Autòctone, Iruixa-Skargots, Ramonets, Ding Dong System, Mafalda, Santero y los Muchachos, Òscar Briz, Besarabia, Jordi Sanz, Luis Prado, Joe Pask, Júlia i Sandra Monfort.

  En aquesta edició, la imatge gràfica, que remet a l’estètica ‘vintage’ de les cintes de casset, ha anat a càrrec de l’estudi Sud+Sud i l’espot del circuit és de Tresdeu Media. Tota la programació de Sonora es pot consultar en el web , en el qual també es poden comprar les entrades, que tenen un preu simbòlic de 3 a 5 euros en tots els concerts del circuit.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -