26/04/2024 - 10:03
Més

    El PP demana informació sobre l’assegurança i el permís als propietaris pels concerts de Festes celebrats a Paduana

    Altres notícies

    El Partit Popular d’Ontinyent ha sol·licitat còpia dels expedients sobre els concerts de festes que enguany s’han celebrat en el conegut com parquin de Paduana. La petició dels populars està motivada pels seriosos advertiments trobats en l’expedient Núm. 7134/2022 sobre l’aprovació del preu públic dels concerts que, encara que es van aprovar ‘per raons d’eficàcia’ en la junta de govern del 14 de juliol, han de ratificar-se en el ple d’aquest mes de setembre.

    Els populars esperen que en la documentació sol·licitada es trobe l’autorització per a realitzar els concerts per part dels propietaris dels terrenys, ja que no són de propietat municipal, així com la pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil a la qual es comprometia l’Ajuntament com a organitzador.

    Igualment, des del PP d’Ontinyent sol·liciten còpia de l’informe d’inspecció de Serveis Municipals i de la Policia Local, aquest en referència a les mesures de seguretat que es van establir per a dur a terme els concerts i que al seu torn van comportar mesures en el trànsit, en haver de tallar-se l’accés a la ciutat pel pont de Paduana.

    Els populars consideren “molt preocupant l’anotació de l’informe d’intervenció en el qual s’exposa de manera literal que s’informa que en el lloc on es realitzarà l’actuació, Parquin de Paduana, no és un terreny de propietat municipal, i no consta en l’expedient autorització per a aquesta activitat de l’actual propietari que és la SAREB, segons consta en el padró sobre Impostos de Béns immobles de Naturalesa Urbana”. Per tant, continua detallant l’informe d’Intervenció, podria no estar coberta l’activitat prevista pel segur municipal de responsabilitat patrimonial”.

    Des del PP assenyaeln que “l’informe d’Intervenció exposa que en data 15 de juny del 2016 es va signar el conveni de concessió d’aquests terrenys (Parquin Paduana) amb la mercantil de ‘The Big Boys SL’, el qual estipulava una duració mínima de dos anys amb possibilitat de pròrrogues, que no s’han efectuat, ni s’ha adaptat el contingut del conveni en el que estableix la Disposició addicional 8a de la Llei 40/2015, d’1 d’octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic. Igualment, tal com ha denunciat el PP, l’informe és molt clar en afirmar que “el conveni en cap cas estaria en vigor, donat el canvi de propietari i la normativa vigent”. Per tant, expliquen des del PP, llevat que s’aclarisca per part del govern local, l’organització dels concerts es va dur a terme sense autorització i amb seriosos dubtes referent a la cobertura de l’assegurança de responsabilitat civil sobre els esdeveniments.

    Per això el PP ontinyentí ha sol·licitat per escrit còpia dels expedients referits a l’organització els concerts de festes en el denominat parquin de Paduana, la pòlissa de les assegurances que els hauria d’haver cobert, a més de l’autorització del propietari tant per a l’esdeveniment, com per a la venda d’entrades i per a la concessió del servei de barres en un espai que no és municipal. L’absència d’aquesta documentació suposaria una greu il·legalitat i irresponsabilitat per part de l’equip de Govern, apunten des del PP ontinyentí.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

    La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -