29/09/2022 - 14:19
IniciVall d'AlbaidaAielo de MalferitArriba Aielo de Malferit l’exposició ‘Altres relats. Art contemporani de la Generalitat...

Arriba Aielo de Malferit l’exposició ‘Altres relats. Art contemporani de la Generalitat Valenciana’

El CMCV, junt amb l’Ajuntament d’Aielo de Malferit, presenta aquest divendres 2 de setembre, al palau de Malferit, la segona de les tres exposicions previstes per a aquest 2022 en aquesta localitat valenciana, amb motiu de la seua designació com a capital cultural valenciana.

La Generalitat Valenciana està adquirint des de 2017 obres que atenen a diverses pautes generacionals, tècniques i temàtiques de la societat, actuant com a suport en la carrera de diversos artistes, generant memòria, arxivant i ordenant les obres amb l’objectiu d’impulsar i revitalitzar el sector artístic valencià.

Aquesta mostra, composta pels treballs dels artistes Xisco Mensua, Rossell Meseguer i Cristina de Middel, forma part de les activitats que Cultura de la Generalitat ha programat durant 2022 a Aielo de Malferit, nomenada Capital Cultural Valenciana 2022.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents