12/04/2024 - 14:34
Més

  Troba Gambosins a Ontinyent

  Altres notícies

  Des del passat 20 de desembre l’Associació Saber i Contar amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent han desenvolupat una activitat per a tota la família per a descobrir el patrimoni natural i cultural d’Ontinyent.

  Es tracta de Trobagambosins Ontinyent, un divertit joc interactiu basat en la tradició dels gambosins. Es tracta d’un joc interactiu on durant 30 minuts haurem de trobar vuit gambosins, que es troben amagats a diferents llocs d’una ruta al voltant del riu Clariano.

  El joc esta dividit en diferents etapes. La primera es troba a la plaça la Concepció, i altra a la Plaça Major, on es situa l’Ajuntament.

  Per poder jugar solament cal un telèfon o tablet amb accés a internet i registrar-se a la web escapede.es per poder participar en esta activitat totalment gratuïta i pensada per als més menuts.

  Es tracta d’una activitat que al ser on-line, sempre esta disponible per poder jugar amb amics o família. A més a més,  el fet d’utilitzar el propi dispositiu de l’usuari, pemet una interacció social totalment segura davant la covid-19, ja que es juga a l’aire lliure, en un espai natural que permet evitar les aglomeracions de gent.

  Aquesta iniciativa desenvolupada des de l’associació d’Asaico pretén continuar la tasca iniciada amb la ruta gamificada “La confidencia Torrefiel”, qui mostra una nova manera per descobrir el patrimoni natural i cultural de manera segura, divertida i actualitzada.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -