11/08/2022 - 16:34
IniciCulturaOciOntinyent amplia el servei de bus a la platja a tots els...

Ontinyent amplia el servei de bus a la platja a tots els caps de setmana de juliol i agost

L’Ajuntament d’Ontinyent ampliarà a tots els caps de setmana el servei de bus “Els diumenges a la Platja”, una iniciativa de la regidoria de transport posada en marxa com a com a suport a la mobilitat sostenible i independent de les persones. Amb aquest bus extraordinari, la ciutadania podrà desplaçar-se a la platja de Gandia a preu reduït al preu simbòlic de 5 euros per al viatge d’anada i tornada.

Des de la regidoria de Transport Públic, impulsora de la iniciativa, Inma Ibáñez, explicava que després de la bona experiència als últims anys durant el mes d’agost, eren moltes les persones que ens demanaven ampliar el servei a juliol. L’any passat es va prestar el servei de forma adaptada a la pandèmia, però enguany la situació ha canviat i podem oferir l’activitat amb total normalitat i fins i tot ampliar-la”, explicava.

Inma Ibáñez destacava que amb “Els diumenges a la platja”, “facilitem el desplaçament a a la platja a persones que no tenen possibilitat, comoditat o independència per fer-ho, i a més ho fem de manera més sostenible que en cotxe”. Els desplaçaments estan programats per als diumenges 3, 10, 17, 24 i 31 de juliol; i 7, 14 i 21 d’agost, sempre amb eixida a les 9:00 hores i arribada a les 20:00 hores a la nova parada de bus situada al recinte firal, darrere del Centre de Salut de l’Avinguda d’Albaida.

Els tiquets es podran replegar de dilluns a divendres a la Casa de Cultura en horari de 10 a 14 hores, podent ampliar-se la informació al telèfon 634798894.

TVDigitalOntinyent
TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents