21/07/2024 - 0:04
Més

  Ontinyent inicia divendres la regulació d’accés al Pou Clar

  Altres notícies

  Des d’aquest 1 de juliol i fins el 31 d’agost, l’Ajuntament d’Ontinyent tornarà a regular l’accés al Pou Clar, incorporant diverses novetats entre les que es troben el trasllat del punt d’entrada des del Pou dels Cavalls fins a l’inici de la Senda de l’Alba o la unificació dels anteriors tres torns d’accés en un únic torn de 450 persones. La regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, explicava que “posar en marxa el sistema de reserves ens va permetra aconseguir una reducció a la massificació estival d’altres anys al paratge, el balanç va ser positiu, cosa que també ens vn constatar l’associació d’Amics del Pou Clar i moltes persones usuàries, i ara el que hem fet es tractar de pulir detalls per millorar el funcionament”, explicava.

  Així, les reserves a la web www.reservespouclar.es es podran fer el mateix dia i també cancelar-se si finalment no es pot acudir. El control es farà mitjançant codis QR individualitzats que els vigilants llegiran amb un dispositiu PDA, tot i que es manté la possibilitat de que una única persona reserve fins a 5 places. Si alguna persona no disposa d’accés a Internet o té qualsevol problema en la gestió de la reserva es manté el servei de suport al telèfon 960662160. Igualment, s’han instal·lat pannells informatius en diversos punts del paratge.

  Per altra banda, l’accés i estacionament de vehicles al Pou Clar queda novament prohibit, comptant-se com alternatives a l’accés a peu i en bicicleta amb un servei de bus gratuït els caps de setmana de juliol i agost des del Poliesportiu Municipal. A l’igual que l’any passat, l’autobús eixirà dissabtes i diumenge des del Poliesportiu a les 10:00h, 13:20h, 17:00h i 19:50h; i des del Pou Clar, eixirà a les 10:10h, 13:30h, 17:10h i 20:00h.

  Des de la regidoria de Medi Ambient s’ha recordat les persones que vulguen visitar el Pou Clar hauran de respectar en tot moment l’Ordenança Municipal del Pou Clar que prohibeix fumar, accedir amb animals de companyia, abandonar residus, fer pícnic, utilitzar elements de reproducció sonora que alteren la tranquil·litat del paratge, accedir amb botelles de vidre o begudes alcohòliques, entre d’altres.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -