12/06/2024 - 21:21
Més

  El públic destaca la qualitat de les actuacions del X Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent

  Altres notícies

  El públic assistent al X Festival de Circ i Teatre ha destacat la qualitat de les actuacions programades en l’edició d’enguany, que finalitzava aquest dimecres amb la posada en escena de l’espectacle “Martina i el bosc de paper” a la Plaça Major. Aquesta representació de la companyia valenciana L’Horta Teatre, que emprava titelles per conscienciar sobre els valors de la natura, va estar precedida per la celebració al mateix espai del “Cap d’Any Infantil”, que amb la col·laboració de Comerç IN incloïa les “campanades infantils” i el repartiment de xocolata i mona per a berenar.

  Les famílies assistents agraïen a l’Ajuntament la iniciativa, “una proposta de molta qualitat per als menuts, que esperen cada dia les actuacions en il·lusió”, comentava una veïna; “una oferta que és necessària perquè els xiquets i xiquetes puguen gaudir d’estos dies de les vacances de manera educativa i divertida, i no sols amb els regals”, comentava altra. Igualment, es valorava molt positivament la unió enguany de l’acte del “Cap d’Any Infantil” i el tancament del Festival, amb el que ha estat “una injecció d’ànim i alegria per als menuts dins d’un temps tan complicat com el que els ha tocat viure en esta etapa de la seua vida”, apuntaven.

  La regidora coordinadora del festival, Sayo Gandia, destacava i agraïa “la bona resposta de la ciutadania, que ha estat sempre respectuosa amb la normativa sanitària decretada per la Generalitat Valenciana i també amb les mesures de seguretat addicionals que hem pres, com va estar la utilització de gel hidroalcohòlic i la neteja constant de les casetes de tir i atraccions dispostes en l’espectacle de diumenge de vesprada a la Plaça de la Concepció”. Gandía apuntava que “el mal oratge dels primers dies i la malaltia d’algun dels actors ens han impedit gaudir de la programació completa, però les activitats que hem pogut dur a terme han tingut una gran acollida i el balanç que fem és molt satisfactori. Són temps atípics però dins d’això els xiquets i xiquetes de les famílies que així ho desitgen estan podent gaudir dels nadals”, manifestava.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -