IniciCulturaFestes i tradicionsLa cavalcada de Reis d'Ontinyent faran el recorregut de l'Entrà, i Jacobo...

La cavalcada de Reis d’Ontinyent faran el recorregut de l’Entrà, i Jacobo arribarà al Barranquet

Ja és oficial. Els reis d’Orient arribaràn a Ontinyent el pròxim 5 de gener de 2022, i en aquesta ocasió desprès de la llarguíssima cavalcada de l’any passat, enguany, el recorregut es modifica per ser el mateix que el dia de la entrada de Moros i Cristians d’Ontinyent.

Enguany també eixirán les bandes de música, i els ballets acompanyant a ses majestas. Pel que fa al recorregut, l’eixida serà des de l’Avinguda Almaig, girarán a la rotonda de Daniel Gil, i arribarán a la Plaça Concepció. Una vegada en este punt, els ballets es retiraran, i la cavalcada seguirà fins la plaça major, on solament les carrosses aniran acompanyades per les bandes de música.

Altra novetat es l’arribada de l’emisari reial Jacobo, qui arribarà com cada any per la Costereta, i realitzará el seu parlament des de la Plaça del Barranquet en compte de ser a la Plaça Major. .

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular