29/11/2023 - 8:45
Més

  Dilluns i dimarts, programa doble per a arrancar el V Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent

  Altres notícies

  Ahir divendres es va inaugurar del Vé Festival de Circ i Teatre al Carrer d’Ontinyent que oferirà fins a Reis cultura de qualitat i gratuïta per a retenir i per atraure gent al comerç urbà i que s’emmarca en la campanya Ontinyent Il·lusiona. Un centenar llarg de persones va assistir a l’espectacle Les arts del cel on Arnau Andre, Marta Erra i la Fem Fatal, amb Pau Blanco com a mestre de cerimònies, van fer vibrar els espectadors i van oferir la millor targeta de presentació de l’ampla programació gratuïta i a l’aire lliure que començarà dilluns amb programa doble.

  El 26 de desembre a les 12 del migdia s’instal·larà La ruleta fantàstica al carrer Major davant de la residència de Sant Francesc. La companyia Teatro Negra de Tenerife posa peu de carrer un contacontes xerraire mestre amb facilitat per als jocs de paraules que ofereix als més menuts el bo i millor del seu repertori. Això sí: no és ell qui tria els contes sinó un curiós i divertit mecanisme: La ruleta fantàstica, que amb el seu gir hipnòtic es deté a l’atzar en alguna de les sis caselles que conté perquè l’espectacle puga començar.

  A les 18:30 de la vesprada i coincidint amb la presencia de l’emissari reial a la Plaça de la Concepció, la companyia La Tal posarà en funcionament el Carrilló de Noël, un original rellotge que pretén robar el temps d’aquells que es paren a veure el seu funcionament. Un rellotge màgic que inundarà la plaça de la Concepció d’històries de cavallers, pallassos, bregues barroques, passions i fins tot amb l’òpera Carmen. Un espectacle on els recursos del mim s’exploten com a forma d’interpretació i tècnica teatral “que portàvem anys volent dur a Ontinyent i finalment ho hem aconseguit”, explicava Sayo Gandia, la regidora encarregada de la coordinació del Festival.

  Dimarts 27, el festival es trasllada a la plaça de la Coronació. Des de les 11 acollirà un taller de circ per a xiquets d’entre 3 i 12 anys a càrrec de la Finestra Nou Circ. Un taller que millorarà la coordinació i el reflexos dels participants gràcies l’aprenentatge de tècniques bàsiques de malabars, acrobàcies i equilibris. La pròpia companyia escenificarà tot el seu art gestual en la mateixa plaça a les 18:30 de la vesprada amb els Romanesku, una família que va arribar ballant des de l’Est d’Europa. Acrobàcies, pallassades i malabarismes que faran sentir el públic com a part de La família Romanesku.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -