02/10/2023 - 7:35
Més
  IniciEducacióL'IES L'Estació dóna pas a les vacances amb la tradicional festa de...

  L’IES L’Estació dóna pas a les vacances amb la tradicional festa de Nadal

  L’esperit de participació i germanor que tant caracteritza l’IES L’Estació s’ha tornat a respirar aquest 22 de desembre durant la jornada festiva que posava el punt final a un trimestre passat per aigua. Fidels a la cita, alumnes, professors i personal no docent compartiren un matí replet de sentiments intensos, premis, competicions esportives i tallers ludicodidàctics.

  Un dels moments més aplaudits per tothom fou el lliurament d’un dels guardons més habituals al centre: el primer premi de l’onzena edició del Concurs Passeig literari per la Vila, que enguany ha recaigut en Ainoa Aragoncillo Raga, de 4t B, per la seua magnífica fotografia presa des del mirador. El certamen fotogràfic, organitzat pel Departament de Valencià, va comptar, com sempre, amb el suport de la Regidoria de Patrimoni, encapçalada per Jaime Peris, qui agraí en nom del consistori ontinyentí la consolidació any rere any d’experiències d’aquest tipus.

  La gala, conduïda pel director, Pere Vañó, i la vicedirectora, Imma Cambra, va continuar amb l’entrega de tres reconeixements més: a Mireia Campos, guanyadora del Concurs de Pastissos coordinat per l’AMPA; a Alba Vidal, recompensada per dissenyar la millor targeta de Nadal; i a Blai Ferrero, campió del mes de novembre per participar en el projecte pedagògic Puja en bici. A més, els caps d’estudis d’ESO i Batxillerat, Cati Moral i Fran Albero, respectivament, entregaren una gran quantitat de diplomes a aquells estudiants que han destacat acadèmicament des de l’inici del curs.

  Però durant el matí també es van desenvolupar altres activitats de caràcter formatiu molt esperades per tot l’alumnat: els tornejos esportius de futbet i voleibol, les coloristes coreografies del Just dance, la projecció de la pel·lícula de Tim Barton, Alicia, l’original taller de decoració nadalenca del professor Salva Argente o la massiva participació en una nova edició de L’hora del codi, un esdeveniment informàtic que pretén apropar-nos d’una manera senzilla i amena al món de la programació.

  Font: IES L’Estació d’Ontinyent

  Redacció TVdigitalOntinyent
  Redacció TVdigitalOntinyenthttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

  1 COMENTARI

  Comentaris tancats

  El més llegit