13/07/2024 - 10:49
Més

  Àngela Soriano i Pau Cañete, fallers majors del 2016

  Altres notícies

  Àngela Soriano i Pau Cañete, varen ser elegits com Fallers Majors de 2016 en la votació que va tenir lloc el passat diumenge dia 13 de desembre en el saló d’actes Parroquial. En la votació participaren els 40 fallers de les Falles 2016 que prèviament havien sigut triats pels seus equips. Cal destacar que el sistema d’elecció és un procés democràtic en el qual només intervenen els fallers, triant ells a qui creuen que millor els va a representar.

  Tant en el cas del faller com de la fallera major és va tindre de passar a segona ronda. En el cas de la Fallera Major, passaren a la segon ronda Noelia Barahona, de l’equip Arashi-Yukari de Mascletà i Àngela Soriano, de l’equip Takara, del grup Mascletà, qui finalment aconseguí la majoria absoluta que la va proclamar com a Fallera Major de les falles dels Juniors de Sant Josep 2016.
  Per part del faller major, passaren a la ronda final Bruno Aliaga de l’equip Baamba de Nou Futur i Pau Cañete de Obi de Mascletà, arribant aquest últim als 21 vots que el proclamaven directament Faller Major.

  A la elecció van assistir els fallers majors de 2015 Paula Galbis i Raül Pla, que van ser els encarregats de llegir els vots en la segona volta de l’elecció i també la pregonera d’enguany, Àngela Montés, que va conèixer en persona als qui seran els representants de la festa fallera d’Ontinyent.

  Tant Pau com Àngela, es mostraren molt emocionats amb la seua elecció i manifestaren el seu desig de viure intensament amb els seus equips i amb la resta de fallers, les festes que s’han encetat amb este acte.

  Recordar a tot el barri que davant la proximitat de la festa del Nadal, els Juniors de Sant Josep passarem per totes les cases del barri el dissabte 19 de desembre a fer l’Aguinaldo, en aquest acte solidari participen els juniors arreplegant aliments per als més necessitats, més si cal en aquesta època de crisi que estem vivint, en la qual s’augmentà de forma considerable les persones que necessiten un xicoteta ajuda de part de la ciutadania.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -