12/04/2024 - 12:50
Més

  Cinc detinguts pel robatori de productes tèxtils en empreses de la Vall d’Albaida

  Altres notícies

  En el marc de l’operació “FORAT 5” la Guàrdia Civil ha aconseguit detindre a cinc persones, per la seua implicació en el robatori amb força de 60.000 euros en productes tèxtils de diverses empreses de la Vall d’Albaida.

  Aquest operatiu, realitzat per components de la Companyia de la Guàrdia Civil de Xàtiva, es va iniciar a principis del 2017, després de diferents robatoris en empreses de la Comarca de la Vall d’Albaida.

  La fase d’explotació d’aquesta operació es va realitzar el passat 11 d’abril en la localitat de Picassent, quan agents de la Guàrdia Civil de la Companyia de Xàtiva, amb el suport d’efectius de Picassent, van procedir a la detenció de cinc homes d’edats entre els 26 i 35 anys i de nacionalitat espanyola, per delictes de robatori amb força en dues empreses d’Agullent i sostracció d’un vehicule a motor a Beneixida.

  Els detinguts aconseguien entrar en les dependències de les empreses realitzant butrons en les parets amb maces, i així apoderar-se de peces tèxtils de temporada. A continuació les carregaven en un camió que prèviament havien sostret en una altra localitat. El valor de les peces robades ascendia als 60.000 euros.

  Les diligències han sigut lliurades en el Jutjat d’Instrucció número 3 d’Ontinyent.

  Font: Guàrdia Civil

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -