D'esquerra a dreta, Chema Lázaro i Javier Espinosa.

Dos premis nacionals d’educació impartiran conferències a l’IES l’Estació d’Ontinyent

L’IES L’Estació, en el seu afany de superació i millora contínua, ha convidat Javier Espinosa i Chema Lázaro, Premis Nacionals d’Educació en ensenyança no universitària 2015 i 2013, respectivament, a impartir un curs de formació adreçat, sobretot, als docents d’aquest centre educatiu.

Sota el títol Neurodidàctica aplicada a l’aula, el seminari constarà d’una primera fase que consistirà en una conferència oberta a tota la comunitat educativa, on els ponents presentaran aquelles metodologies engrescadores amb què es pretén captar l’atenció de l’alumnat. A més, aquesta xerrada, asseguren els dos experts, promou, per un costat, la incorporació del joc a les dinàmiques de classe i defensa, per l’altre, la utilització de noves estratègies o projectes educatius, fent del professorat un generador d’experiències i de l’alumnat un element autònom, motivat i competent capaç d’implicar-se activament en el seu procés d’ensenyament i aprenentatge.

La segona fase del seminari, menys teòrica que la primera, possibilitarà al professorat participant elaborar diferents materials didàctics, que seran revisats i actualitzats en una tercera sessió consistent en un taller eminentment pràctic que Javier Espinosa coordinarà al centre el proper 2 de juny. L’objectiu: anar posant en pràctica a les aules aquestes noves ferramentes pedagògiques que contribueixen a millorar i enriquir la qualitat de l’educació.

Sens dubte, una gran oportunitat per poder assimilar les últimes novetats de la neurociència i per poder formar-se en les noves metodologies aplicades a l’aula.

Font: IES l’Estació d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’Escola d’Estiu duplica places en crear tres seus

L’Escola d’Estiu d’Ontinyent duplicarà el nombre de places en crear tres seus als col·legis CEIP …