20/05/2024 - 5:04
Més

  Dos premis nacionals d’educació impartiran conferències a l’IES l’Estació d’Ontinyent

  Altres notícies

  L’IES L’Estació, en el seu afany de superació i millora contínua, ha convidat Javier Espinosa i Chema Lázaro, Premis Nacionals d’Educació en ensenyança no universitària 2015 i 2013, respectivament, a impartir un curs de formació adreçat, sobretot, als docents d’aquest centre educatiu.

  Sota el títol Neurodidàctica aplicada a l’aula, el seminari constarà d’una primera fase que consistirà en una conferència oberta a tota la comunitat educativa, on els ponents presentaran aquelles metodologies engrescadores amb què es pretén captar l’atenció de l’alumnat. A més, aquesta xerrada, asseguren els dos experts, promou, per un costat, la incorporació del joc a les dinàmiques de classe i defensa, per l’altre, la utilització de noves estratègies o projectes educatius, fent del professorat un generador d’experiències i de l’alumnat un element autònom, motivat i competent capaç d’implicar-se activament en el seu procés d’ensenyament i aprenentatge.

  La segona fase del seminari, menys teòrica que la primera, possibilitarà al professorat participant elaborar diferents materials didàctics, que seran revisats i actualitzats en una tercera sessió consistent en un taller eminentment pràctic que Javier Espinosa coordinarà al centre el proper 2 de juny. L’objectiu: anar posant en pràctica a les aules aquestes noves ferramentes pedagògiques que contribueixen a millorar i enriquir la qualitat de l’educació.

  Sens dubte, una gran oportunitat per poder assimilar les últimes novetats de la neurociència i per poder formar-se en les noves metodologies aplicades a l’aula.

  Font: IES l’Estació d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -