Consell Educatiu d’Ontinyent és posat com a exemple a la XIV Trobada de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores

El Consell Educatiu d’Ontinyent ha estat posat com a exemple a la XIV Trobada de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores que ha tingut lloc esta setmana al Palau de Congressos de Sevilla. El regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell, participava en un encontre on el Consell ontinyentí ha estat seleccionat com una de les 30 experiències innovadores exemplars a Espanya en matèria educativa, que eren exposades a la zona “Àgora d’Experiències” davant 450 experts i professionals arribats de tota Espanya.

Borrell, qui acudia acompanyat de la Tècnica Municipal d’Educació, Emília Tortosa, explicava que el Consell Educatiu és un òrgan de participació sectorial de caràcter consultiu i assessor promogut per l’Ajuntament d’Ontinyent on poden participar tots els agents educatius, socials i econòmics que operen a la ciutat, així com les organitzacions educatives i les entitats públiques i privades de tot l’àmbit de la Formació, tant reglada com no, de manera que a més dels instituts, col·legis, la Universitat, el Conservatori o l’EPA, també hi formen part acadèmies, escoletes, associacions, moviments júnior, o entitats esportives, culturals, mediambientals i empresarials.

El regidor exposava que aquest Consell creat en 2015 “no te res a veure amb el Consell Escolar Municipal, que és un consell burocràtic que marca la llei. Aquest és un òrgan que no existeix en altres localitats, on com a molt està de manera mancomunada, però amb aquest Consell tenim a l’abast les necessitats reals educatives de la ciutat i un valuós suport tècnic per a dur endavant accions educatives conjuntes”. Ciutats com Ciudad Real, Palma de Mallorca, Rubí o Llíria s’interessaven pel funcionament del Consell ontinyentí per implementar el Consell Educatiu a les seues ciutats. Óscar Borrell també donava l’enhorabona a Vitòria per haver estat designada ciutat coordinadora de la xarxa al període 2020-2022, al qual Ontinyent participarà a la xarxa per tractar aspectes relatius a l’educació inclusiva.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’Escola d’Estiu duplica places en crear tres seus

L’Escola d’Estiu d’Ontinyent duplicarà el nombre de places en crear tres seus als col·legis CEIP …