La Pasqua jove de Bocairent acollirà catorze activitats fins el 24 d’abril

0

El Consell municipal de la Joventut de Bocairent ha enllestit una Pasqua carregada d’activitats entre el 18 i el 24 d’abril que contribuiran “a dinamitzar els dies de lleure dels xiquets, dels adolescents i del jovent del nostre poble durant el període primaveral de vacances”, en paraules del regidor de l’àrea, Xavi Molina. Enguany, la programació compta amb catorze activitats i està patrocinada per l’Ajuntament.

Els escacs seran els encarregats d’obrir la iniciativa que barreja tallers, esports, cultura i altres propostes més lúdiques. Així, la creació de pel·lícules amb la tècnica d’animació stop-motion o l’elaboració de dolços amb xocolata constitueixen les accions formatives mentre que el patinatge, una eixida en bicicleta o una gimcana d’orientació i aventura formen el vessant més actiu.

La presència de la rondallaire Almudena Francés, el biblioparc o sengles sessions de cinema integren l’àmbit cultural. Finalment, l’apartat més lúdic està compost pel concert a càrrec del grup Karma i el sopar posterior de la nit de divendres al bar de la Joventut així com una guerra de pintura al càmping Mariola dissabte de vesprada. Tot plegat deixa una Pasqua jove “dissenyada per joves i per a joves”, segons Xavi Molina.

Font: Ajuntament de Bocairent

Publicitat