04/05/2024 - 22:07
Més

    Tímids anònims

    Altres notícies

    Títol original:

    Les émotif anonymes

    Director:

    Jean-Pierre Améris

    Guió:

    Régnier-Cavero, Philippe Blasband, Jean-Pierre Améris

    Música:

    Pierre Adenot

    Fotografia:

    Gérard Simon

    Intèrprets:

    Isabelle Carré,  Benoît Poelvoorde, Lorella Cravotta, Lise Lametrie, Swann Arlaud, Pierre Niney, Stephan Wojtowicz, Jacques Boudet, Grégoire Ludig.

    País:

    França

    Any : 

    2010

    Qualificació:

    Tots els públics

    Durada:

    80 minuts

    Idioma:

    català

    Distribuidora:

    Emon

    Projeccions a Cineápolis El Teler (Pintor Segrelles, 1 – Ontinyent)

    Horaris aproximats, consulteu cartellera del Teler:

    • dijous 26 de gener de 2012 a les 22:30 h
    • divendres 27 de gener de 2012 a les 22:30 h
    • diumenge 29 de gener de 2012 a les 20:15 h

    Tímids anònims és l’última producció de Jean-Pierre Améris, una divertida comèdia francesa en la qual Benoït Poelvoorde i Isabelle Carré interpreten dues persones extremadament tímides que, per causa de la seua incapacitat per als intercanvis socials, no han tingut relacions amoroses serioses o duradores (a pesar de les seues avançades edats) i es troben molt soles. El destí ha tingut a bé ajuntar-los, així que quan ella perd el treball i en sol•licita un de nou com a xocolatera en la fàbrica d’ell, la connexió és immediata.

    Rodada en Paris i Lió, esta coproducció franco-belga s’ajusta a la imatge que tenim del cine francés. Açò s’aprecia en la seua banda sonora, en les localitzacions i en el comportament innocent i encantador, dels seus protagonistes. Entre Angélique (Isabelle Carré) i Jean-René (Benoït Poelvoorde) s’aprecia la química necessària per a percebre els seus sentiments i anhelar la feliç consecució del seu idil•li. Un protagonista amb un físic tan allunyat de l’ideal de galant romàntic i que desperte els mateixos sentiments només pot aconseguir-se gràcies a una excel•lent interpretació. És una proposta per a assaborir de forma emocional. La sensualitat del xocolate completa un conjunt tan plàstic i embriagador  –que no embafós…- Que per als amants del cine màgic es deixaren portar i quedaran atrapats. Resulta realment curiós que el director francés Jean-pierre Améris patisca de timidesa patològica, i haja convertit la seua malaltia en matèria primera d’una comèdia capaç d’endolcir-nos el dia. Els seus 80 minuts de duració són exquisits, dolços però no embafosos, que es fan més aviat curts. La senzillesa i la naturalitat amb què són tractats els personatges fan d’esta comèdia romàntica tota una delícia.

    Jean-Pierre Améris se serveix de dues persones amb problemes de timidesa i por escènica, que cada dia lluiten per superar les seues dificultats. El bon humor, la mirada honesta del seu director, l’originalitat i la quotidianitat de l’amor es fonen en una fina capa d’amargor. L’amor i el xocolate són compatibles, sempre funcionen, inclús quan hi ha un poquet d’irrealitat. La química entre Isabelle Carré i Benoît Poelvoorde es degusta amb total satisfacció, que emociona de manera còmoda. Va ser la comèdia de l’any a França l’any passat i la van veure més d’un milió d’espectadors. Tímids anònims, un bombó que us regala l´Utiye. A assaborir-lo!

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -