26/04/2024 - 12:23
Més

    Morera recolza els moviments contra l’abusiva taxa del fem de la Vall d’Albaida

    Altres notícies

    El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha oferit este matí una roda de premsa a Ontinyent, per abordar temes d’actualitat que afecten a la ciutat i a la comarca.

    Enric MoreraMorera, qui ha estat acompanyat pel portaveu de Compromís per Ontinyent, Josep Francés i la secretària d’Organització del BLOC, Àgueda Micó, ha presentat el Congrés comarcal de COMPROMIS que celebrarà la coalició el proper dissabte a Ontinyent, per a crear una executiva comarcal i triar els representants de la Vall d’Albaida en el Consell General de la formació.

    El portaveu de Compromís també ha presentat iniciatives parlamentàries en les què la coalició ha denunciat els incompliments del Consell amb Ontinyent. En este sentit, Morera ha presentat la pregunta que ha registrat sobre el retard en la liquidació i posada en marxa de la residència per a persones amb discapacitats psíquiques d’Ontinyent on el conveni data del 14 de maig de 2007.

    Un altre tema candent de la roda de premsa ha estat el de la nova taxa de residus. Morera ha assegurat que COMPROMIS sempre estarà al costat de la ciutadania i recolzarà la lluita per la recuperació dels serveis públics com son la gestió del aigua i del tractament del fem davant la imposició i delegació a mans d’empreses privades que només busquen lucrar-se amb els serveis públics, per això ha donat el seu suport a la plataforma del fem que s’ha constituït recenment a Ontinyent front a la imposició del consorci de residus.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

    La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -