30/05/2024 - 15:32
Més

  Una multitudinària “Fira de l’Estudiantat” conclou la VIII Setmana Pedagògica

  Altres notícies

  Una multitudinaria “Fira de l’Estudiantat” a la Plaça de la Concepció servia aquest divendres per tancar la programació de la VIII Setmana Pedagògica d’Ontinyent impulsada per la regidoria d’Educació. Centenars d’alumnes de secundària de vàries comarques acudien a visitar la Fira, que comptava amb 23 stands de centres de secundària de les Comarques Centrals; centres d’idiomes; entitats vinculades a l’administració; l’Escola d’Adults Sant Carles; el Campus de la Universitat de València; la UNED; Actaio o ATEVAL, a més de les regidories d’Igualtat i Joventut.

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que visitava la Fira acompanyat per diversos regidors i regidores, destacava que amb esta fira la ciutat torna a ser una volta més epicentre educatiu a la comarca, amb una activitat que permet rebre de manera ràpida tota la informació. Un aparador perfecte per accedir al ventall de possibilitats educatives que tenim i no perdre cap oportunitat”. El primer edil aprofitava per posar en valor el treball que ve realitzant l’Ajuntament en la posada en marxa de les obres del pla “Edificant” per millorar les infrastructures educatives; també destacava l’evolució del Campus de la Universitat de València, i feia una crida a l’estudiantat a prendre consciència “de que la formació i la qualificació van a ser claus posteriorment en com va a ser la vida laboral de cadascú”.

  El regidor d’Educació, Ferran Gandia, valorava molt positivament el desenvolupament de la Fira de l’Estudiantat “que ha mostrat una oferta inmensa, i on s’ha d’agrair la participació de tots els centres i especialment la implicació dels tres instituts d’Ontinyent”. Igualment, agraïa l’acollida a la programació de la Setmana Pedagògica, “en la que hem tingut una programació molt variada durant estos dies, prestant atenció a aspectes d’interés com la innovació als centres, l’absentisme o la identitat cultural”, recordava.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -