30/05/2024 - 16:02
Més

  Natàlia Enguix explicarà a la militància els primers mesos d’Ens Uneix al govern de la Diputació

  Altres notícies

  La Secretària General del partit en Ontinyent i Vicepresidenta de la Diputació de València, Natàlia Enguix, explicarà aquest dissabte a la militància del partit els primers mesos d’Ens Uneix al govern de la Diputació. En l’acte, que reunirà a regidors, regidores i militants de la formació municipalista, Enguix abordarà diverses qüestions d’interés relatives a la gestió que s’està duent a terme des del partit en la Diputació, que inclouen la confirmació de 3’2 milions d’euros en subvencions per a Ontinyent al que portem d’any, entre ajudes directes aprovades per la Junta de Govern i ajudes nominatives incorporades al pressupost de 2024.

  Esta cita, que es durà a terme a la seu del partit enl’Avinguda Almaig d’Ontinyent, des de les 10:30 hores, servirà per iniciar un cicle d’activitats adreçades a la militància d’Ens Uneix que tindran lloc els dissabtes d’abril a juliol. Es tracta de la represa de dues iniciatives, els “Dissabtes a la seu” d’Ontinyent i els “Dissabtes a La Vall” en municipis de la comarca, comptant-se en el primer cas amb la intervenció del Secretari General del partit, Jorge Rodríguez, així com de regidors com Óscar Borrell, Sayo Gandia, Àlex Borrell o Àngels Muñoz. Pel que fa als “Dissabtes a La Vall” amb esmorzars amb militants i simpatitzants del partit de diverses localitats de la comarca, estant previst inicialment dur a terme estes trobades a les localitats d’Agullent, Fontanars dels Alforins o Aielo de Malferit.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -