728×90 caixa onti
Home > Medi Ambient > Fran Quesada serà el nou secretari autonòmic de Medi Ambient

Fran Quesada serà el nou secretari autonòmic de Medi Ambient

L’ex-regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ontinyent i membre de Compromís per Ontinyent, Fran Quesada serà el nou secretari autonòmic de Medi Ambient, en substitució a Julià Àlvaro després de que Mónica Oltra haja explicat aquest matí aquesta decisió haja estat deguda a certes discrepàncies entre la consellera Elena Cebrián, entre altres motius el cessament de Vicent García com a director de Vaersa

Segons ha explicat Mónica Oltra aquest matí es vol donar un nou impuls a cuestions com el canvi climàtic. A partir d’aquest nombrament podrien haver canvis a l’equip d’assesors, però no d’alts càrrecs.

Quesada va ser fundador i president de la Colla Ecologista l’Arrel, mestre d’escola amb plaça de funcionari i va ostentar la regidoria de Medi Ambient (Compromís) amb l’anterior govern d’Ontinyent (2011-2015) format amb coalició amb el PSOE i EU Ontinyent.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Mancomunitat de la Vall d’Albaida acollirà les I Jornades d’igualtat i coeducació

El 29 i 30 d’octubre se celebraran a Ontinyent aquestes jornades organitzades pel Cefire de Xàtiva, amb la col·laboració de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida