Home > General > L’última fase de les obres de l’Avinguda del Tèxtil començarà després de Pasqua

L’última fase de les obres de l’Avinguda del Tèxtil començarà després de Pasqua

Les de la tercera i última fase de la urbanització de l’Avinguda del Tèxtil començaran després de Pasqua i es perllongaran durant 8 mesos. Així s’ha explicat en la reunió que l’alcalde de la ciutat, , el regidor de Territori, , i diversos tècnics municipals i de l’ que executarà les obres han mantingut amb empreses i comerços de la zona, per tal d’informar-los del pla d’obres i replegar els seus suggeriments per minimitzar les molèsties que puga ocasionar l’actuació.

Jorge Rodríguez destacava l’esforç que suposa una intervenció pressupostada en 1.154.000 euros, dels que 800.000 estan subvencionats per la a través d’un singular, però que “va a suposar una millora substancial per a les empreses de l’entorn, a més de la dignificació d’un dels accessos directes més importants de la ciutat”, tot d’acord amb les directrius que marca el Pla General d’Ordenació Urbana.

Jaime Peris, tènia paraules d’agraïment per a la Diputació, “sense la qual no seria possible executar aquesta intervenció que va a fer molt més fluït i segur el de vehicles a motor i bicicletes”, i explicava que les obres contemplen, entre altres treballs, la instal•lació d’una nova xarxa d’aigües pluvials i residuals, substitució de l’enllumenat públic, pavimentació, aigua potable, senyalització, mobiliari urbà, jardineria i reg. La conclusió de la reforma integral de la Avinguda del Tèxtil mantindrà el concepte que ja s’ha desenvolupat en els trams efectuats fins al moment.

A la reunió, que tenia lloc a la , es convocava a empresaris i propietaris de naus dels trams de la de la rotonda “Colortex” fins a rotonda del camp municipal de el , i entre aquest i el carrer de Guerau de Montmajor.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Comerç IN i l’Ajuntament celebren el Dia de la Mare repartint plantons d’arbres autòctons

L’associació de comerciants Comerç IN celebrarà el “Dia de la Mare” repartint 1000 plantons d’arbres …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *