20/06/2024 - 23:56
Més

  Taller de creació d’imatges, per a la dinamització de negocis, al Coworking de la Pobla del Duc i Ontinyent

  Altres notícies

  El proper dissabte 2 d’abril, el Coworking de la Pobla del Duc, acull el taller de creació d’imatges. El taller, organitzat per la Asociación de Emprendedores Rurales (AER), està adreçat a totes aquelles persones que gestionen comptes de xarxes socials, ja siga per a ús propi o de comptes aliens. Mitjançant aquest taller, que tindrà una durada de 4 hores, es proporcionaran mitjos per a crear infografies i cartells, que afavoreixen la dinamització de pàgines de negoci, o personals, a Facebook o Twitter.

  En l’actualitat, a les xarxes socials, el contingut visual rep un 94% més clicks que el contingut en text. Les infografies es comparteixen fins a 40 vegades mes que altres tipus de contingut. Tot això, esdevé en un augment de la comunitat, una forma de expandir una marca i, en definitiva, facilita que els nostres productes arriben a una audiència major.

  Així mateix, al taller no sols es veurà com elaborar infografies. També s’oferiran mitjos i consells per a fer mes atractiva la presentació d’un producte, o la presentació de noves campanyes, així com la optimització d’imatges en funció del mitja de difusió.

  A més, per a aquells que tenen un blog, ja siga personal, o de marca/negoci, amb la creació d’imatges atractives i efectives, tindran l’oportunitat de difondre els seus posts d’una forma mes dinàmica i viral.

  EL taller tindrà la seua segona edició el dissabte 9 d’abril a Soterrani de les Idees, el coworking d’Ontinyent. Els requisits per a accedir al taller son uns coneixements bàsics de xarxes socials (Facebook i/o Twitter) i coneixements bàsics de navegació a Internet, ja que les eines a emprar serà software on-line. A més, caldrà portar ordinador portàtil. El preu del taller és de 20 euros per persona, i es pot formalitzar la inscripció per al taller de la Pobla, o per al de Ontinyent, al següent link: https://goo.gl/YmBCrj, o enviant un correu a tecniat@tecniat.com.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -