Comerç In fa entrega de 120 premis amb motiu de la campanya “suma’t als 15 anys de Comerç In”

Amb l’entrega de premis realitzada hui, Comerç In finalitza la seua primera campanya de celebración del seu 15é aniversari, que durà altres activitats al llarg de l’any.

Comerç In celebra 15 anys al servei de la promoció del sector comerç i serveis de la ciutat amb una important campanya de promocions i ofertes comercials “Suma’t als 15 Anys de Comerç In”, que es va llançar per commemorar la trajectòria de l’entitat i agrair als clients la confiança depositada en el comerç de centre urbà.

Totes les compres realitzades entre el 15 de juny i el 15 de juliol participaven en el sorteig de 225 regals, que jugant amb la xifra de l’aniversari, estaven distribuits en 15 tipus de productes dels quals hi havia 15 regals. Concretament: 15 cafeteres Nespresso, 15 entrades per al concert de Pablo Alborán, 15 toalles de platja infantils, 15 parasols, 15 trompes, 15 pals de selfie, 15 llibres, 15 calderets amb productes gastronòmics, 15 balons de futbol, 15 auriculars Skullcandy, 15 lots de salut i benestar, 15 plantes naturals, 15 tasses Mr. Wonderful, 15 rellotges i 15 targetes regal de 10 € per canviar en els comerços In.

Degut al gran volum de premiats es realitzaren dos sortejos, un per cada quinzena de compres. Després del realitzat en acabar la quinzena de juliol, este matí s’ha dut a terme el segon lliurament de premis. Este dimecres a les 13:30 h al Centre Cultural Caixa Ontinyent, 120 afortunats han rebut de mans del President de Comerç In, Rafa Vaello i del Regidor d’ Hisenda de l‘ Ajuntament d’Ontinyent, Joan Sanchis, els regals corresponents. Este agraïment a la fidelitat dels clients, ja consolidat en Comerç In, contribueix a situar al comerç local entre les preferències dels veïns d’Ontinyent i comarca.

Rafa Vaello agraïa la fidelitat dels clients al comerç de la ciutat, tot destacant la importància del seu suport en la tasca de dinamització duta a terme durant els 15 anys de treball de l’Associació, així com el recolzament constant per part de l’Ajuntament d’Ontinyent  posant en relleu la importància de la cooperación público – privada per asssolir millors resultats.

A més a més recordava que l’Associació està formada per xicotetes i mitjanes empreses, que proveixen d’una àmplia varietat de productes a Ontinyent i la seua àrea d’influència, amb qualitat, atenció personalitzada i tot un món d’avantatges. Finalitzava animant a seguir confiant en els comerços i serveis de la ciutat ja que així es contribueix a la millora de l’economia de la pròpia ciutat.

Per a Joan Sanchis, regidor d’Hisenda, apostar pel nostre comerç és la millor inversió que el ciutadà pot realitzar per reactivar l’economia local. Ha afirmat que el comerç de centre urbà contribueix a mantindre viva la ciutat amb les activitats de dinamització urbana, raons per considerar sempre el valor afegit d’efectuar les nostres compres a Ontinyent. Concloïa felicitant a Comerç In pel seu aniversari i convidant-los a continuar amb el seu dinamisme per potenciar la ciutat com han dut a terme fins ara; i convidant també als ciutadans a seguir confiant en els comerços i seveis de la ciutat.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

COEVAL convoca un webinar sobre sobre les claus per a enfortir a les empreses davant la crisi del COVID-19

El webinar que serà en línia i tindrà un enfocament molt pràctic se celebrarà el …