Es bonificarà l’IBI a 4 empreses per crear 23 llocs de treball indefinits

Ontinyent bonificarà l’IBI a 4 empreses locals per crear 23 llocs de treball indefinits. El Ple de l’Ajuntament aprova hui tres expedients de declaració d’activitat d’especial interès per foment de l’ocupació, que permetrà bonificar l’Impost de Béns Immobles (IBI) a tres empreses per crear 13 llocs de treball indefinits. Es tracta de tres empreses que han creat 10 i 2 llocs de treball a jornada completa, i una tercera que ha creat 1 lloc de treball de 33 hores setmanals.

Igualment, s’està tramitant un quart expedient per al proper ple on es bonificarà l’IBI a una empresa que ha generat altres 10 llocs de treball indefinits. Les bonificacions tractades al ple de hui van del 20 al 85% en funció de la quantitat de treballadors indefinits amb que compte l’empresa i els llocs de treball generats. Serà requisit imprescindible per al manteniment de la bonificació el manteniment dels contractes de treball indefinits i el compromís de què no es produirà el tancament del centre de treball per ser traslladat a altres termes municipals.

Cal recordar que el Govern ontinyentí va incloure a la revisió de les ordenances fiscals municipals per a 2016 un “IBI Social”, per afavorir les contractacions indefinides en col·lectius especialment desprotegits, amb 10 punts percentuals addicionals a la bonificació. Al ple de hui, s’aplica en 2 dels 3 expedients aquest “IBI Social” en haver-se generat 7 llocs de treball de persones majors de 45 anys i 1 de jove menor de 25 anys.

Joan Sanchis explicava que als 3 expedients que s’aproven hui s’afegirà en breu un quart per al proper ple per bonificar la generació d’altres 10 llocs de treball indefinits, el que, en paraules del regidor, “suposa una bona acollida a les noves mesures incloses a les ordenances fiscals de 2016, i la constatació que les ordenances poden ser també un instrument de promoció econòmica i generació de llocs de treball, un dels objectius i eixos bàsics de la gestió del Govern d’Ontinyent”, concloïa el regidor.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

Més de 170 empreses conformen l’oferta sanitària de qualitat en productosemergencias.com by ATEVAL

ATEVAL va posar en funcionament el passat 14 d’abril la seua plataforma online promocional www.productosemergencias.com, …