11/12/2023 - 17:46
Més

  Els clubs esportius evaluen el projecte de millora de la pista d’atletisme d’Ontinyent

  Altres notícies

  El Govern d’Ontinyent ha presentat als clubs esportius que més ús fan de la pista d’atletisme i el camp de futbol-11 que hi ha al seu interior el projecte que renovarà estes instal·lacions municipals. L’obra, que forma part de l’acord signat entre Diputació, Ajuntament i UV per invertir 1’1 milions en infrastructures esportives i universitàries a la ciutat, era presentada hui per la regidora coordinadora de Territori i 1ª tinent d’alcalde, Rebeca Torró, i el regidor d’esports, Óscar Borrell, a l’Associació recreativa de Futbol-7, el Club Atletisme Ontinyent i el Club Atletisme Vall d’Albaida.

  En l’encontre, que servia per analitzar i modificar alguns detalls de les millores previstes, s’explicava que per a l’aplicació del nou paviment de cautxú sintètic de la pista és necessari prèviament l’aplicació d’una resina i diverses capes de materials, per a quedar amb un espessor total de 13mm. La pista serà circular de 400 m de corda i 8 carrers d’1’22m, a més de comptar-se amb zona de competició per salts i zona de competició per llançaments. La pista estarà homologada i serà apta per a competicions de la RFEA i el termini màxim d’execució de l’obra és de 5 mesos. L’execució començarà a juliol i està previst que l’actuació estiga finalitzada enguany.

  Foto de Jordi Casanova
  Foto de Jordi Casanova

  Rebeca Torró recordava que “la pista d’atletisme es va realitzar en 1990, fa més d’un quart de segle, la seua renovació és una demanda històrica que anem a poder executar gràcies a l’acord que signarem en febrer des de l’Ajuntament amb la Diputació i la Universitat de València per invertir 1’1 milions d’euros en infrastructures esportives i universitàries a la ciutat, dels que 600.000 són per a estes obres”, assenyalava.

  La coordinadora de Territori explicava que “de cara a una actuació d’aquest calat voliem replegar les opinions dels seus principals clubs usuaris, que ens han transmès la seua alegria perquè es facen estes obres i ens han fet algunes observacions que tindrem en compte”, manifestava.

  Com que l’estat del camp de gespa artificial de futbol-11 que es troba a l’interior està en un avançat estat de degradació pel seu ús intensiu, va a aprofitar-se per a substituir l’actual moqueta, així com millorar el drenatge del terreny de joc i la xarxa d’evacuació d’aigües pluvials.

  Junt al projecte elaborat des de l’oficina tècnica, que fixa un pressupost base de licitació de 600.000 euros, s’ha fet un annex amb una sèrie de millores a oferir per part de l’empresa adjudicatària, enfocades principalment a la renovació de l’equipament esportiu per la pista i el camp de gespa, millores que hauran de ser realitzades simultània i coordinadament amb l’obra i assumides per l’adjudicatari sense cost addicional per a l’Ajuntament.

  Óscar Borrell destacava la bona acollida per part dels clubs a la realització d’esta esperada obra i l’interès d’aquestos per conèixer quins seran els terminis d’execució, explicant en aquest sentit que “anem a fer els esforços necessaris per a que estiga a punt enguany. Pensem que l’aposta d’aquest Govern per impulsar l’esport ha quedat més que palesa, encara no hem complit un any de la nova legislatura i estes obres, afegides a la remodelació dels vestidors i a les millores que s’estan fent en els accessos a les pistes, suposarà un abans i després i un canvi enorme en les condicions i la imatge de les nostres instal·lacions esportives”, concloïa el regidor d’esports.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -